Mickey Rourke este tatăl lui Conan

de Ştefan Dobroiu în 25 Feb 2010
Mickey Rourke este tatăl lui Conan

Mickey Rourke este la un pas de a semna contractul pentru noul Conan, unde ar trebui să-l interpreteze pe tatăl eroului. S-a mai anunţat că actorul nominalizat la Oscar pentru rolul din The Wrestler ar fi trebuit să fie tatăl barbarului, dar se pare că părţile nu s-au înţeles la prima rundă de negocieri. Cei de la slashfilm anunţă că de curând actorul şi Marcus Nispel, regizorul, s-au întâlnit din nou şi că de această dată rezultatul ar putea fi apariţia lui Rourke pe genericul acestui film care va apărea în 2011.

Nispel păstrează premisele originalului din cărţile lui Robert E. Howard: neîntrecutul războinic Conan vede cum tatăl său este ucis şi face tot ce-i stă în putere (şi-i stau multe în putere) să răzbune moartea acestuia şi distrugerea ţării natale, Cimeria. Conan va fi interpretat de Jason Momoa.

Rolul principal feminin va fi al Tamarei, o frumoasă şi tânără novice a unei mănăstiri de rit grec (chiar aşa!). Maestră în arte marţiale, a fost antrenată să devină doamna de companie, dar şi protectoarea reginei. Un vechi blestem spune că cel care se va căsători cu aceasta şi o va ucide, va căpăta puteri nelimitate, iar aici intră în scenă Khalar Singh, personajul negativ.

Acesta trebuie s-o găsească pe regină, iar sângele ei îi va trezi armata de demoni care-i va transforma domnia într-o dinastie nemuritoare. Bineînţeles, nici Conan nu stă degeaba şi va deveni un obstacol greu de depăşit în planul lui Khalar Singh...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
peterpanrmx pe 25 februarie 2010 15:55
Mickey Rourke....tata lu' Conan?....de abia astept....!....e unul din preferatii mei....;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells