Mega-trailer la The Lovely Bones

de Ştefan Dobroiu în 5 Aug 2009
Mega-trailer la The Lovely Bones

Mai avem de aşteptat până vom vedea The Lovely Bones pe marile noastre ecrane, dar trailerul de mai jos ne trimite foarte bine în noua lume imaginată de celebrul Peter Jackson.

Ecranizarea apreciatului roman al lui Alice Sebold, tradus în româneşte cu titlul Minunatele Oase, este probabil cel mai complex film al anului, cel puţin în ceea ce priveşte genurile atinse. Fantasy, film poliţist, dramă şi film de dragoste, The Lovely Bones spune povestea lui Susie Salmon (Saoirse Ronan din Remuşcare/Atonement şi City of Ember), o fată de 14 ani ucisă de vecinul ei. Dispariţia fetei îi aruncă familia într-o cruntă disperare, pe care Susie o priveşte cu seninătate, dar plină de implicare din Raiul ei personal, un loc fantastic care i-a pus lui Peter Jackson limitele la încercare, fiind la un moment dat motiv de chiar oprire a proiectului.

Categoric unul din filmele pe care le vom vedea la Oscarurile de la anul (şi nu doar la categoriile tehnice), The Lovely Bones îi are pe generic pe Mark Walhberg şi Rachel Weisz în rolurile părinţilor lui Susie, în timp ce Susan Sarandon o interpretează pe bunica acesteia. Rolul cel mai ingrat îi revine lui Stanley Tucci, criminalul, a cărui identificare este doar unul dintre multele fire narative ale acestei poveşti despre speranţă, iertare şi... înainte.

Filmul se lansează în Statele Unite pe 11 decembrie şi în România pe 29 ianuarie.

Ce îţi place mai mult la noul film al lui Peter Jackson?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Misi pe 5 august 2009 14:09
Imi aminteste foarte putin de What Dreams May Come, unde s-a mai incercat prezentarea Raiului ... Acel film era superb, asta pare a fii o imbinatie intre WDMC si un film detectiv.
Dragosh02 pe 5 august 2009 14:14
cand e vb de filme fantastice Peter Jackson rules ! Dar povestea din filmul asta mi-se pare una in gen Hallmark.Cu siguranta nu este un film pentru publicul pubertin iubitor de Transformers si alti eroi. Asteptam si vedem ce ne-a mai pregatit Jackson de data asta .
Monica pe 5 august 2009 16:42
Am citit acum 2 ani scenariul acestui film... Este foarte original, am fost pur si simplu absorbita. E dureros, dar si atragator, pentru ca ea nu mai sufera. Personajele au adancime, si am incredere ca Peter Jackson a reusit sa onoreze scenariul.
Abia astept.

optimus.prime pe 5 august 2009 16:47
mi se pare super furmoasa ideia . acum sa vedem si filmul...trailerul f reusit si cand vedem filmul ... super naspa... :(
ALI3N pe 5 august 2009 17:43
ma dispera trailer-ele astea care iti prezinta tot filmul !!
nedyy pe 5 august 2009 17:46
trailerul e grozav, are suspans si te tine lipit de scaun...sper ca si filmul sa fei la fel!
RoTaRel pe 5 august 2009 21:37
pur si simplu MAGNIFIC ! Abia astept sa-l vad !
Iulisik pe 5 august 2009 22:10
Am citit cartea..printre putinele care mi-au placut si m-au atras de la primele pagini...traillerul pare si el foarte bun..sa vedem filmu..cred ca mai mult ca sigur o sa-mi placa;
corinka pe 6 august 2009 01:41
Ma incanta ideea ca un film atat de emotionant va fi lansat in Romania chiar de ziua mea.
Kos_min pe 6 august 2009 02:07
Din pacate deja stim suspectul :(!!
cata2 pe 6 august 2009 11:00
WOW. Toate realizarile lui Peter Jackson m-au impresionat insa aceasta pare sa le intreaca pe toate. Abia astept sa il vad.
scrawl pe 6 august 2009 12:43
Deja sunt convins ca va fi un film bun...astept sa vad cat de bun.
@ dragosh: filmul este pt oricine il poate intelege.acum daca esti fan transformers sau filme de genu',nu inseamna ca esti un incuiat la minte.unora pur si simplu le plac sf-urile,iar filmele gen transformers sunt ceea ce au "la dispozitie".asta nu inseamna ca nu poti aprecia un film in care calitatile sunt puse la incercare...filme ca goodfellas sa zicem,sau casino.in fine,ai prins ideea.

scrawl pe 6 august 2009 12:44
calitatile actoricesti vroiam sa spun :)
Dutzy pe 6 august 2009 12:51
BESTIAL!!!
mady 7 pe 6 august 2009 16:39
cred ca filmul asta va fi unul dintre cele mai bune filme facute pana acum.....pentru ca ideea este foarte originala si foarte reushita...,in plus mi se pare ca trailerul ofera o atmosmera foarte buna....astept filmul:)
cic pe 6 august 2009 23:59
"Din pacate deja stim suspectul :(!! "

La fel ca in carte...Stim de la inceput cine e criminalul.

Ionut pe 20 septembrie 2009 15:42
Am citit cartea si este fascinanta din toate punctele de vedere, iar filmul din trailer pare la fel de bun intocmai cu cartea, d`abia astept sa apara in iarna!
Radu1711 pe 18 aprilie 2010 02:00
mi-a placut filmul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells