Lucy Liu, agenta de serviciu

25 Ian 2007
Lucy Liu, agenta de serviciu

Lucy Liu se pare ca-si formeaza un obicei: joaca numai in filme de actiune pline de situatii amuzante. Dupa Payback,  Lucky Number Slevin sau Charlie's Angels, actrita de origine chineza joaca acum intr-o parodie cu... "greutate". Si greutatea nu este a ei, ci a partenerului de scena, Cedric the Entertainer, unul dintre cei mai voluminosi actori americani, acum in rolul unui om de serviciu care se crede/poate fi/este/va fi agent secret. Da, filmul este "Nume de cod: Agentu' de serviciu". Sa vedem ce crede Lucy Liu despre colaborarea ei cu Cedric:

Te-ai bucurat de scenele de actiune din film?

Lucy Liu.: Normal. Ador scenele periculoase de fiecare data, dar cred ca de data asta realizatorilor le-a placut sa ma bage la inaintare in mai toate scenele de actiune, pentru ca le tot spuneam: "Nu cred ca este totusi nevoie de atat de multe lupte. Serios acum...". Iar ei imi spuneau "Nu e ca si cum ai de ales, trebuie sa te lupti!"

Am inteles ca ai filmat o scena de-a dreptul incendiara alaturi de Nicolette Sheridan. Povesteste-ne!

Era 3 dimineata si noi ne aflam intr-o piscina pentru copii, imbracate doar in lenjerie intima si inconjurate de spuma. Bineinteles ca a trebuit sa repetam scena de cateva ori, spre marea bucurie a barbatilor, care s-au strans in numar foarte mare pe platou, avand in vedere ca era 3 dimineata si filmam o singura scena. Va dati seama ca lor nu le pasa ca eu si Nicolette eram de-a dreptul impietrite de frig.

Cum s-a descurcat Nicolette?

A fost minunata, o persoana extrem de deschisa. E o tipa senzuala. La un moment dat i-am propus sa ma invete si pe mine cateva din miscarile ei.

Pe Cedric il stiai dinainte sau l-au cunoscut in timpul filmarilor?

Nu-l stiam. Am luat la un moment dat pranzul impreuna. Voia sa-mi propuna sa ma implic in film. I-am spus ca nu sunt sigura, dar inevitabil m-am indragostit de el pentru ca este o persoana incredibila, atat de afectuoasa si va dati seama ca m-a fraierit. Mi-a pus ceva in suc. I-am spus ca voi semna contractul. Serios vorbind, Cedric este o persoana plina de energie, in jurul careia vrei mereu sa te afli. A fost foarte deschis la sugestiile mele legate de Gina, tipa pe care o interpretez.

A fost nevoie sa te antrenezi pentru un film de genul asta?

Nu, pentru ca pur si simplu m-am simtit confortabil facand cascadorii si tot felul de lucruri de genul asta. Nu este prima data cand am de filmat scene mai complicate, asa ca imi este destul de usor. In cazul de fata nu a fost decat nevoie sa urmez coreografia si sa execut scenele de actiune. Atata tot.

Cedric a spus ca l-ai intimidat...

Cedric este ca un pisoi. Ii place lui sa dea impresia ca este speriat, cat sa vin eu si sa-l iau repede in brate. Ati vazut si voi ca Cedric se misca destul de bine, are unele scheme care te dau pe spate. Ce-mi place mie mult la el este ca nu-l deranjeaza sa se umileasca in public. Ii place sa se joace si asta il face un tip foarte accesibil.

Conteaza foarte mult pentru tine ca un tip sa aiba simtul umorului?

Bineinteles. Asta e prioritatea numarul 1. Sa aiba simtul umorului si capacitatea de a nu se lua prea in serios. Mancarea este esentiala. De exemplu, nu-mi place o persoana care mananca selectiv, pentru ca nu poti calatori cu o astfel de persoana, nici la petreceri nu poti merge. Nu-mi doresc un vegetarian sau ceva de genul asta.

In film joci rolul unei chelnerite. Ai fost chelnerita si in viata de zi cu zi. Cum ai primit provocarea?

M-am bucurat mult de tot, pentru ca e o meserie la care ma pricep.

Erai o chelnerita buna?

Clar! Eram o chelnerita de cocktailuri si la vreme aia am varsat o gramada de pahare pe oameni. Din fericire erau de vodka tonic si nu de bloody mary.

Te-ai gandit si la o cariera in televiziune?

Da, m-am gandit si am si jucat in seriale de televiziune. Ultima oara am lucrat pentru cateva episoade din Joey. Cred ca televiziunea este mult mai avansata acum, chiar mai avansata decat unele filme pe care le-am vazut si la care am lucrat. Daca vreti sa stiti, exista si un serial tv dupa care sunt innebunita: Clanul Soprano.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells