Interviu cu Ryan Phillippe!

31 Mar 2011
Interviu cu Ryan Phillippe!

Combinaţie de courtroom drama, film poliţist şi thriller, Avocatul din limuzină se lansează de vineri pe ecrane şi-ţi dă ocazia să-l revezi pe Matthew McConaughey într-un rol serios (şi extrem de convingător), dar şi pe Ryan Phillippe într-unul din puţinele roluri negative din cariera sa. Poţi vedea mai jos ce a însemnat pentru actor apariţia în Avocatul din limuzină.

Cum ai ajuns să joci acest rol şi care a fost reacţia ta când ţi-ai dat seama cum va fi personajul tău?
Pot să spun că am luptat pentru rolul din Avocatul din limuzină, am participat la o audiţie, ceea ce nu mai e neapărat cazul, mai ales în acest punct al carierei mele. Personajul Louis Roulet este crucial în film. Dacă interacţiunea mea cu Matthew nu era bună, nici filmul nu ar fi ieşit bine. Din ce am auzit, au participat peste 200 de actori la audiţii pentru acest rol. 

Cum ai intrat în starea necesară pentru a construi rolul? 
M-am concentrat foarte mult asupra romanului care a stat la baza filmului şi care a devenit atât pentru mine, cât şi pentru Matthew, un fel de Biblie. Recunosc că îmi place să interpretez personaje negative, mi se pare că am mai multă libertate. 

Îţi este mai uşor să interpretezi un personaj negativ?
Cu siguranţă! De fapt nu ştiu dacă este mai uşor, dar cu siguranţă este mai distractiv. Toţi avem nişte elemente mai întunecate ale personalităţii, indiferent cum se manifestă acestea. Aşa că de ce să nu scapi de ele la muncă iar apoi să te duci liniştit  acasă şi să pregăteşti cina copiilor tăi. Când eram mai tânăr îmi era mai greu să las deoparte rolul atunci când plecam acasă de pe platoul de filmare. Acum, din momentul în care am terminat de filmat pe ziua respectivă, mă urc în maşină, dau muzica la maxim şi uit tot. Să zicem că am o altă abordare. 

Cum te-ai înţeles cu Matthew McConaughey?
La începutul filmărilor a fost o oarecare distanţă între noi. La final însă am ajuns să ne petrecem tot timpul împreună. (Râde) 

Cât de dificil a fost pentru tine să filmezi scenele de acţiune, mai ales că unele dintre ele au fost foarte intense?
Lăsând gluma la o parte, pentru mine a fost destul de dificil. Am trei surori şi o fiică, aşa că violenţa împotrivă femeilor îmi repugnă total. Sunt destul de sensibil când vine vorba depre astfel de scene, chiar dacă sunt făcute de cascadori profesionişti. Tocmai de aceea au fost momentele pe care le-am repetat cel mai des, tocmai pentru că nimeni nu a vrut să aibă parte de accidente nedorite.

Cât de mult  a contat pentru tine faptul că filmul e făcut după o poveste adevărată care a avut loc chiar aici în L.A. şi că ai fost aproape de casă?
Destul, să ştii. Am făcut vreo 30 de filme până acum, iar 4 dintre ele au fost filmate în L.A. În ceea ce mă priveşte a fost senzaţional să pot veni seara şi să stau alături de familia mea, dar mai ales să dorm în patul meu. 

Ai ajuns într-un moment important al carierei tale, cum îţi alegi acum rolurile? 
Nu pot să spun că toate filmele pe care le-am făcut au fost extraordinare, însă ceea ce îmi place în acest moment este că nu mi s-a pus încă o etichetă şi nu sunt identificat cu un anumit personaj. Îmi aleg doar acele roluri în filme pe care eu însumi aş vrea să le văd la cinema. În acest fel, indiferent de performanţa lor, eu sunt împăcat cu mine însumi.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 31 martie 2011 09:08
imi plac filmele politiste
alex_il_fenomeno pe 1 aprilie 2011 09:21
prima oara m-a uimit in "The Life and Death of Bobby Z" ; de atunci a avut numai roluri uimitoare !
Champion pe 1 aprilie 2012 08:29
... ,interesant articol, o spune cine cineva mai pregatit ca mine .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells