Harrison Ford, planuri de viitor

de Ştefan Dobroiu în 12 Sep 2013
Cunoscutul actor apare în Paranoia, aşteptat pe ecrane vinerea viitoare

A sărit deja de 70 de ani şi am putea crede că preferă să-şi petreacă timpul cu familia, dar Harrison Ford revine constant în faţa camerelor de luat vederi. Vinerea viitoare o să-l vedem în Paranoia, un thriller din lumea spionajului industrial în care Ford luptă de părţi diferite ale baricadei cu Gary Oldman. Iată mai jos ce mai pregăteşte actorul. Ca fapt divers, chiar ieri acesta a fost ameninţat cu deportarea din Indonesia, după ce a interpelat un ministru al mediului cu privire la defrişările ilegale din ţara sa.

În noiembrie, una dintre cele mai interesante luni ale anului în ceea ce priveşte premierele din cinema, o să-l vedem în rolul colonelului Hyram Graff din Jocul lui Ender, ecranizarea după celebrul SF al lui Orson Scott Card. Cu greu se putea găsi un actor mai potrivit pentru rolul exigentului colonel, al cărui scop este să-şi transforme elevii copii în adevărate maşini de ucis, chiar dacă asta înseamnă că le distruge viitorul de fiinţe umane normale. Împingându-i mereu peste limită, Graff va avea un interes special în ceea ce-l priveşte pe Ender, fiind încă şi mai exigent cu eroul titular interpretat în film de Asa Butterfield. Vom vedea cu ce rezultat din 1 noiembrie.

Harrison Ford filmează în prezent la The Expendables 3/Eroi de sacrificiu 3, producţie ce reuneşte în studiourile din Sofia unele dintre cele mai mari nume ale filmului de acţiune din toate timpurile. Încă nu se cunosc multe detalii despre rolul lui Ford, dar sunt mari şanse ca acesta să fie pozitiv, din moment ce principala partitură negativă i-a revenit lui Mel Gibson. Ford se alătură unui nou val de achiziţii ale lui Stallone, printre care se numără şi Wesley Snipes şi Antonio Banderas.

Actorul va putea fi văzut şi în Anchorman: The Legend Continues, cu Will Ferrell din nou într-unul din rolurile carierei, prezentatorul de ştiri Ron Burgundy. O mulţime de nume mari în distribuţie, pe lângă Ford apărând aceiaşi Paul Rudd şi Christina Applegate, dar şi Jim Carrey, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Liam Neeson, Sacha Baron Cohen, Vince Vaughn şi Tina Fey.

Ford va rămâne în istorie ca protagonist a două dintre cele mai iubite francize din toate timpurile. Zvonuri de continuare a acestora au apărut cu nemiluita în ultima vreme, actorul părând să favorizeze seria Indiana Jones. Nenumărate declaraţii ale sale i-au grăbit pe Steven Spielberg şi George Lucas să termine scenariul pentru Indiana Jones 5 "înainte să fie prea târziu". Fără nicio confirmare din partea lui Spielberg, sunt totuşi şanse ca această producţie să-şi facă apariţia pe marile ecrane în următorii ani. Sperăm doar că povestea va fi mai interesantă decât cea a lui Indiana Jones şi Regatul craniului de cristal.

Unul dintre zvonurile cele mai insistente din ultimul an a fost că actorul va relua rolul lui Han Solo în Star Wars: Episod VII, în regia lui J.J. Abrams şi aşteptat pe ecrane cândva în 2015. Alte zvonuri sugerează că sequelul va avea în centrul atenţiei câţiva tineri, posibil cu Han Solo pe post de maestru sau consilier.

Exploreaza subiecte similare:

Harrison Ford, Gary Oldman, paranoia, Anchorman: The Legend Continues, The Expendables 3, Star Wars: Episode VII

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyybi1 pe 13 septembrie 2013 12:16
uuuuuuu !!!
Tyson_Kyd pe 13 septembrie 2013 18:38
Merita vizionat .
n0ne pe 13 septembrie 2013 19:04
Omul este o legenda cinematografica, recomand Blade Runner, un clasic!
wildinthecountry pe 14 septembrie 2013 08:54
eu recomand si filmul witness-1985 in care a jucat cel mai bine in opinia mea
vladimir84 pe 13 septembrie 2013 22:12
Un actor care merita tot respectul!
Bayard pe 14 septembrie 2013 12:09
Super actor, dar Paranoia nu e de vazut.
radu3455 pe 14 septembrie 2013 17:09
un mare actor sper sa joace bine in toate filmele in care va mai aparea
alex_il_fenomeno pe 19 septembrie 2013 16:23
Un monstru sacru al cinematografiei actuale, fiind o adevarata incantare sa il urmaresti la treaba de fiecare data.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells