Fratii Weinstein au Turtle Power!

12 Mar 2006
Fratii Weinstein au Turtle Power!
Chiar daca filmele care s-au facut dupa celebrele Testoase Ninja n-au fost toate prea grozave, mai degraba o chestie de moda a momentului, seria Teenage Mutant Ninja Turtles se pare ca va avea o continuare.
The Weinstein Company tocmai a acordat un buget impresionant pentru productia unui nou film cu Ninja Turtles, de data asta un film CGI, ce va fi distribuit de Compania Warner Bros.
In speranta ca acest film va da o noua sansa seriei, asa cum s-a intamplat si cu Batman Begins, putem sta linistiti cel putin in privinta efectelor speciale. Nu vom mai vedea cascadori in costume de cauciuc si nici nu vom auzi vreo melodie de-a lui Vanilla Ice pe coloana sonora.
"Teenage Mutant Ninja Turtles este o marca recunoscuta in intreaga lume, si credem ca noua versiune CG va avea un succes enorm la publicul de pretutindeni", declara co-presedintele companiei producatoare, Harvey Weinstein, care a facut anuntul alaturi de directorul departamentului de distributie de la Warner Bros. Pictures, Dan Fellman.
Taguri:  Harvey Weinstein

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells