Firma, continuat într-un serial

de Ştefan Dobroiu în 28 Apr 2011
Firma, continuat într-un serial

Unul dintre cele mai lăudate filme cu avocaţi, The Firm/Firma va fi continuat într-un serial de 22 de episoade, anunţă Deadline. Deşi încă nu a fost cumpărat de un canal TV din Statele Unite, proiectul are deja garanţia difuzării în mai bine de 120 de ţări în urma unei înţelegeri cu postul AXN.

Serialul se va numi tot Firma şi va relua viaţa lui Mitch McDeere la zece ani de la aventurile din lungmetrajul lansat în 1993, când reuşea să învingă sinistra firmă de avocatură cu strânse legături în lumea mafioţilor. Un deceniu mai târziu, Mitch îşi dă seama că viaţa pe muchie de cuţit începută o dată cu intrarea în programul protecţiei martorilor poate lua sfârşit şi că a venit vremea să iasă din nou la lumină. Dar îndată ce avocatul şi familia sa îşi recapătă identitatea iniţială, lucrurile se vor dovedi mult mai periculoase decât se aştepta.

Producătorii serialului consideră că Firma are toate şansele să devină vârful de lance al postului AXN o dată cu începerea difuzării sale în cursul anului viitor.

John Grisham, autorul romanului Firma, va fi unul dintre scenariştii noului serial. În acest moment nu a fost distribuit niciun actor în rolul lui McDeere.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vorador pe 28 aprilie 2011 17:01
recomad cartea,este geniala si mult mai buna decat filmul cu Tom Cruise
alex_il_fenomeno pe 29 aprilie 2011 18:56
nu stiu daca este chiar cea mai inspirata idee... nu mai gasesc si ei idei de serial ?
xerses pe 30 mai 2011 19:43
Interesant de vazut ce rezulta...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells