Detalii despre Chronicle 2

de Cristina Grigore în 30 Apr 2012
Detalii despre Chronicle 2

Preşedintele 20th Century Fox, Tom Rothman, a declarat că studioul va începe în curând lucrul la o continuare a thriller-ului SF al lui Josh Trank, Chronicle. Filmul, ce spune povestea unor adolescenţi americani care obţin puteri supranaturale în urma unei descoperiri fenomenale, a surprins producătorii, dar şi criticii de film, încasările din toată lumea ajungând la 123 de milioane de dolari, la un buget de doar 12 milioane.

Sequel-ul se află încă în faza de început a producţiei, însă se pare că regizorul Josh Trank nu va rămâne în scaunul regizoral. Max Landis, cel care a imaginat scenariul primului film, se va ocupa şi de noua poveste.

„Imaginile asamblate din filmul original nu sunt de ignorat. Nu poţi nega că ai văzut maşini aruncate în aer în Seattle. Sau elicoptere prăbuşite. Lumea s-a schimbat. Aşa se încheie Chronicle. Iar lucrurile vor fi ceva mai diferite de acum încolo. Nu se poate muşamaliza ceea ce s-a întâmplat”, spune Landis într-un interviu acordat site-ului MeMovies.

Potrivit scenaristului, interpretul lui Matt, Alex Russell, va reveni în Chronicle 2. „Mi-a plăcut foarte mult de Matt şi mi-a părut rău de el, pentru că i-am înţeles lipsa iniţiativei emoţionale şi faptul că nu vrea să folosească aşa cum ar trebui noile abilităţi câştigate. Tocmai din acest motiv, am de gând să-l fac să sufere în cea de-a doua parte, a spus Landis şi a adăugat că sequel-ul ne va face cunoştinţă cu „primul supervillan al acestei lumi”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
eratostene77 pe 30 aprilie 2012 09:29
F bun film,,,,poate cel mai bun dintre cele cu buget limitat
radu3455 pe 30 aprilie 2012 10:53
chiar mi-a placut,poate-l vor face mai bun pe-al doilea
keops pe 30 aprilie 2012 10:58
a fost un film bun
xerses pe 30 aprilie 2012 14:44
Sper sa fie mai interesant al doilea.
nicudelles pe 30 aprilie 2012 22:32
SUPER FILM ,GENIALA IDEE,SA TOT VEZI ASA FILME
Phantom_sub pe 1 mai 2012 23:33
Un film cam ciudatel... Nu pot sa spun ca mi-a placut sau nu, pot sa spun doar ca a fost o abordare cu totul diferita.
alex_il_fenomeno pe 18 mai 2012 12:31
mai am sa il urmaresc si pe primul :)
phufu.ruoz pe 27 mai 2012 19:11
„Mi-a plăcut foarte mult de Matt şi mi-a părut rău de el, [...] faptul că nu vrea să folosească aşa cum ar trebui noile abilităţi câştigate. Tocmai din acest motiv, am de gând să-l fac să sufere în cea de-a doua parte."

Ok... Acum chiar imi este mila de el. Poate omu' nu vrea sa depinda de puterile alea si nici nu vrea sa se intample ce s a intamplat cu Andrew. Oricum, mi a placut prima parte. Chiar ma asteptam in final sa apara vreun extraterestru si sa l puna la punct pe Andrew... Sper sa fie si a doua parte la fel de interesanta.

Mr.In2ition pe 2 iulie 2012 19:05
Da,primul a fost.... bun rau detot.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells