Despre ce va fi Avatar 2? Subiectul sequel-ului și data lansării

de Marina Florea în 8 Dec 2021
Filmul va avea premiera în luna decembrie a anului viitor

James Cameron a anunțat unele dintre detaliile acțiunii din Avatar 2 în anii care au urmat de la primul film încoace, subiecte care vor vorbi despre teme de „familie și despre recluziune”.

Producătorul Jon Landau a explicat că fiecare dintre filme (dacă toate sequel-urile se vor realiza) va fi de sine stătător. Nici măcar nu va fi nevoie să fi văzut Avatar înainte.

Plasat la câțiva ani după evenimentele din Avatar, Sully este acum căpetenie și Neytiri mare preoteasă a clanului – deși evenimentele îi vor avea în centru pe copii lor. Auzim că aceștia vor călători și dincolo de păduril din Pandora, în mediile subacvatice sau în vulcani, acolo unde Cameron promite publicului că „o să rămâneți mască”.

Pentru a surprinde cu adevărat importanța apei, Avatar 2 va filma scenele motion capture sub apă.

Deși rafinamentele tehnice sunt cu siguranță parte din film, Landau spune despre cele patru sequel-uri: „ În centrul fiecărui film sunt personajele. Unul dintre punctele tari ale scenariilor reușite sunt temele cu care rezonează publicului... Și tema cu care rezonează cel mai tare este familia”.

Va exista și un salt în timp între primul film și Avatar 2, pe măsură ce Cameron a confirmat elementul din scenariu că Jake și Neytiri au, împreună, o fetiță de 8 ani. De asemenea, a anunțat că personajul lui Worthington va traversa „niște locuri întunecate” în Avatar 2 și 3.

Mai știm, de asemenea, că a fost inventat special pentru asta un limbaj al semnelor de către CJ Jones (actorul din Baby Driver), un actor hipoacuzic, care a fost angajat să creeze un „nou limbaj Na’vi”. Cât privește aspectul filmului, Cameron promite că va fi într-atât de avansat încât „nu vă veți putea imagina” cum o să arate.

Exploreaza subiecte similare:

Avatar, Jon Landau, Avatar 2

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells