Cuvantul de ordine: sequel!

9 Iun 2005
Cuvantul de ordine: sequel!
Exista sanse pentru I, Robot 2. Alex Proyas (The Crow, Dark City), cel care si-a consumat trei ani din viata pentru a-l face pe Will Smith veridic printre roboti, a deconspirat ca exista in discutii proiectul unei continuari: "Daca va fi sa fie, va fi in spatiul cosmic. Ceva de anvergura, cu actiuni interplanetare, cu inspiratie din alte povestiri ale lui Asimov."
"Lemony Snicket 2 necesita un buget considerabil. E o lume intreaga acolo, nu e simplu s-o creezi fara un buget considerabil. De asta nu e usor sa-l bagi in productie pur si simplu. Stim ca avem un loc pe piata, dar nu vrem s-o ratam din cauza ca ne grabim" a declarat producatorul Walter F. Parkes in numele celor de la Paramount.
Regizorul Rob Bowman spune ca Daredevil si Elektra au toate sansele sa-si afle continuarile. "Depinde de producatori si de primul dintre Ben Affleck si Jennifer Garner care se arata mai entuziast". Bowman e posibil sa regizeze si noul The X-Files 2, al carui scenariu a fost incheiat de Chris Carter (creatorul serialului) si Frank Spotnitz, citit si agreat de David Duchovny si Gillian Anderson.
Foto: Jennifer Garner in Elektra.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells