Conan se înfurie!

de Ştefan Dobroiu în 3 Iul 2010
Conan se înfurie!

O nouă fotografie din filmul Conan ni-l arată pe protagonist în iureşul bătăliei. Cu siguranţă Jason Momoa, interpretul barbarului din această revizitare a universului lui Rober E. Howard, va putea fi văzut în ipostaze asemănătoare pe toată durata filmului regizat de Marcus Nispel. Până la urmă asta e treaba lui, să distrugă pe toată lumea în jur pentru a-şi îndeplini misiunea.

Nispel păstrează premisele originalului din cărţile lui Robert E. Howard: neîntrecutul războinic Conan vede cum tatăl său este ucis şi face tot ce-i stă în putere (şi-i stau multe în putere) să răzbune moartea acestuia şi distrugerea ţării natale, Cimeria.

Rolul principal feminin va fi al Tamarei (Rachel Nichols), o frumoasă şi tânără novice a unei mănăstiri de rit grec (chiar aşa!). Maestră în arte marţiale, a fost antrenată să devină doamna de companie, dar şi protectoarea reginei. Un vechi blestem spune că cel care se va căsători cu aceasta şi o va ucide, va căpăta puteri nelimitate, iar aici intră în scenă Khalar Singh, personajul negativ.

Acesta trebuie s-o găsească pe regină, iar sângele ei îi va trezi armata de demoni care-i va transforma domnia într-o dinastie nemuritoare. Bineînţeles, nici Conan nu stă degeaba şi va deveni un obstacol greu de depăşit în planul lui Khalar Singh...

Filmul va fi lansat în cursul anului viitor.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
IchiroHideaki pe 3 iulie 2010 13:03
Sincer...m-am cam saturat de remake-urile astea care cica nu sunt remake-uri, sunt prequels sau sequels...mai vreau si filme cu idei originale...nu imi mai trebuie 10000 de filme cu Robin Hood...vreau ceva mai fresh...
mvpsebi pe 3 iulie 2010 13:15
sa nu faca pe el cumva, de la atata furie..
Gravisher pe 3 iulie 2010 14:30
:| asta e conan? unul mai cu muschi nu au gasit?
arnold era de 3 ori mai umflat cand juca in conan

HahaNu pe 3 iulie 2010 14:36
Da si eu vreau unele filme noi ... dar despre ce sa faca si ei filme despre bataliile de la Rovine ??? fac si ei ce place publicului iar eu crd ca Connan va avea succes.
Mihai2508 pe 3 iulie 2010 14:39
cred ca o sa fie un film bun mai ales daca joaca Jason Momoa ( a.k.a Ronon Dex) in rolul lui Conan
Satana_cu_Cioc pe 3 iulie 2010 16:19
IchiroHideaki cata dreptate ai... s-a dus dracu originalitatea in lumea asta...
Kalrak pe 3 iulie 2010 17:17
Ar fi ceva daca ar face conan cu sabiile din Star Wars, asa este doar un amarat de remake, nu este nimic original
Barbaru pe 3 iulie 2010 17:21
waiiiiiiiiiiiiiiiiiii dar zau parca sunteti niste ..........................ma ........................... ( inlocuiti voi cu ce vretii punctele) de unde atiate idei originale?? ce voi cind agatati o tipa sunteti originalii ??? ce pui mei nu mai stiti sa faceti diferenta intre real si fictiune. e greu sa te bati pe un rol in care tata arnold a spart totul , hai sa vedem filmu si dupa aia comentam sincer si mie imi este greu sa cred ca la cu arata in serial nu pare el de conan dar cu ceva sala proteine si amino + micul dejun al campionilor se face cit usa . asa ca mucles pina nu vedem filmul.


p.s. daca unu singur dintre voi poate sa aduca o singura ideie originala pentru un film garantez eu ca face cel putin intre 1si 3 milioane de $ . tata stalone asa a facut .

alex_il_fenomeno pe 3 iulie 2010 17:56
mama , ce periculos e tipul! cred ca filmul o sa abunde de astfel de scene si sper sa fie interesant!
cavallioty pe 3 iulie 2010 17:57
"mai ales daca joaca Jason Momoa ( a.k.a Ronon Dex)" cum sa spui asa ceva la 20 ani??ma gandeam ca la varsta asta stiai si tu ca un film nu tine numai de actori(ei conteaza cam 30% din calitatea unui film) si o spui de parca ar fi vreun Sean Connery sau vreun actor mai bun,nici macar nu am auzit de el(1-2 seriale in cate a jucat nu il fac foarte cunoscut
danbostan pe 3 iulie 2010 18:07
Dupa avatarurile voastre se vede cat de originali sunteti domnilor IchiroHideaki si mvpsebi . Dar,probabil sunteti imberbi.
kakapiciu pe 3 iulie 2010 21:54
hopa ...atentzie nul saparatzi :))=)):-j
mvpsebi pe 4 iulie 2010 00:35
danbostan :)))..mai este ceva de comentat, numele tau zice totul..continua sa fi tu original folosind cuvinte precum -imberb-..sa-ti bag si eu cateva "neologisme": tantalau si balalau, iar daca nu te simti esti un cacalau..ca mai si puti infectu' drecului..
Krakatau pe 4 iulie 2010 01:21
Si ca sa-mi dau si aici cu parerea...intuitia mea imi zice ca nu va iesi ceva de calitate din filmul asta.
IchiroHideaki pe 4 iulie 2010 11:08
doamne...se pare ca am creat un mic razboi...tot ce am spus a fost parerea mea personala si vad ca a degenerat la altele...si aporoporo..."dan-bostan"...nick-ul tau radiaza de originalitate...mai trebuie sa zic si altceva....
TycheroS pe 4 iulie 2010 12:55
Sa fii original e greu.... Eu numai in gasirea nickului meu am investit cam 20 de ore de cautari + inca vreo 10 ore pt. crearea unui avatar compatibil...
Astia la conan au muncit si ei acolo catevaore la un scenariu... asa ca e greu sa astepti originalitate... de la ei...

claudiu-daniel-lugoj pe 4 iulie 2010 13:08
Doar o poza?dati si voi un trailer ceva asa ce putem si noi sa zicem?mai nimic din o poza.
Kalrak pe 4 iulie 2010 13:47
In mare parte, nu stiti despre ce vb, originalitatea nu a murit odata cu secolul 2zeci si 1, ci pur si simplu a murit suportul oferit originalitatii, si aici nu ma refer numai la filme, se extinde in toate domeniile, filme jocuri carti etc. Nu se mai baga banii in chestii originale pentru ca nu esti sigur de castig, si cum se aplica strategia evreului, la ce sa bagi bani in ceva si sa nu fi sigur de ce scoti, cand pot sa bagi bani in ceva care s-a dovedit ca fiind o vaca de muls si in trecut, deci dati vina pe lacomii aia in costum din birouri mari pe la ultimile etaje, care se folosesc de statistici, indici si date in functie de ce sa mai scoata pe piata, nu spun ca nu se mai implica lumea in proiecte originale ci pur si simplu acestea sunt prea putine, si in orice caz vin majoritatea dinspre studiourile din europa.
CullenA pe 4 iulie 2010 16:21
nu ma intereseaza acest film
abc pe 4 iulie 2010 17:33
mult prea multe remake-uri...deja e saturata piata de filme de acest gen...
relu pe 6 iulie 2010 09:50
sa ne beliti penisul
EPICVLAS pe 6 iulie 2010 10:18
CRED CA E CEVA GLUMA... UN FILM CA SI CONAN BARBARUL SUB BAGETA LUI JOHN MILUS NU SE POATE IMITA . ACEST FILM VA FI AIARA O ATMPENIE CA SI TOATE FILMELE CE SE FAC ACUM.
marius93 pe 7 iulie 2010 06:26
Interesant...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells