Bachelorette e hit pe iTunes

de Ştefan Dobroiu în 15 Aug 2012
Bachelorette e hit pe iTunes

Bachelorette a fost una dintre senzaţiile celei mai recente ediţii a festivalului de la Sundance, când subiectul i-a făcut pe mulţi să creadă că este vorba despre versiunea feminină a comediei Marea mahmureală. Cu Kirsten Dunst, Isla Fisher, Lizzy Caplan, James Marsden şi Adam Scott în rolurile principale, filmul spune povestea unor bune prietene a căror noapte de dezmăţ înainte de nunta uneia dintre ele ajunge să le ameninţe prietenia.

La Sundance filmul a fost achiziţionat de fraţii Weinstein, iar aceştia au ales să schimbe puţin strategia de lansare, făcând filmul disponibil mai întâi pe iTunes. Curiozitatea publicului a fost atât de mare, încât în acest moment comedia este pe primul loc în topul descărcărilor, o adevărată premieră pentru un titlu încă nelansat pe marile ecrane. Demersul producătorilor este un test pentru lansarea multi-platformă, o schimbare de strategie la Hollywood pentru a diminua efectele pirateriei.

Cei de la Deadline spun că nu ar trebui să ne aşteptăm la o comedie soft în genul lui Marea mahmureală, căci personajele din Bachelorette sunt atât de greu de iubit, încât ar fi bine să te informezi puţin înainte de a intra în sala de cinema. Cu toate acestea, umorul este suficient pentru ca filmul să-şi găsească un public de nişă, iar interesul pentru noua producţie a devenit evident o dată cu numeroasele descărcări de pe iTunes.

În acest moment filmul nu are un distribuitor român, prin urmare sunt mari şanse să nu-l putem vedea pe marile ecrane din ţară.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
^Neo^ pe 15 august 2012 18:20
De cand am vazut trailerul, adica acum vreo 4 saptamani, am verificat pe Cinemagia daca are vreun distribuitor roman. Pacat! Cred ca ar fi facut la box-office o figura cel putin la fel de frumoasa ca si S-a furat mireasa, Bridesmaids sau The Five-Year Engagement. PLUS ca ar fi costat mult mai putin decat acestea ca si drepturi de distribuire. Cu putina reclama eficienta ca la Sex Drive, ar fi meritat cu prisosinta investitia.
alex_il_fenomeno pe 29 august 2012 14:26
ceva nou si simpatic , ce nu merita ratat .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells