Avengers Infinity War: Primele reacţii

de Gloria Sauciuc în 7 Apr 2018
Premiera în România a filmului e programată pentru 27 aprilie

Studiourile Marvel/Disney au proiectat primele 24 de minute din Avengers: Infinity War înainte de premiera filmului de pe 27 aprilie, iar cei suficient de norocoşi să vadă fragmentul au început să posteze pe social media primele impresii.

Digital Spy Films a considerat filmul "ambiţios", confirmând că acesta schimbă tonul pentru a se potrivi fiecărei echipe de supereroi de pe ecran. Şi dacă teaser-ul este o indicaţie valabilă asupra a ceea ce e întregul film, fragmentul din Avengers: Infinity War este "amuzant", şi cu toate că Hawkeye nu a apărut, ţinând cont de timpul de rulare de peste două ore şi jumătate, personajul trebuie să apară mai devreme sau mai târziu. Pe de altă parte, secvenţa cu Gardienii a avut o imagine, senzaţie şi coloană sonoră cu totul diferite.

James Gunn, regizorul Guardians of the Galaxy, a văzut întregul film luna trecută şi l-a caracterizat pe Twitter ca fiind "incredibil".

Tom Butler, editor la YahooMoviesUK, l-a numit "o călătorie fantastică", deoarece are atâtea elemente ale brandului Marvel într-un singur loc, spunând că fraţii Russo au adunat fiecare moment de umor pe care universul Marvel îl oferă.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Guardians of the Galaxy 3 a rămas fără regizor după dezvăluirea unor mesaje ofensatoare

James Gunn, care a stat la cârma primelor două filme din serie, a fost concediat de studiourile Disney

Poster plin de cranii pentru noul film Predator

Alături de noul poster (vezi galeria foto) a fost lansată şi o imagine clară cu teribilul extraterestru în nava ce îl transportă către Terra

Megaproducţia Netflix regizată de Michael Bay şi-a ales distribuţia

Starul peliculei - cea mai scumpă de până acum dintre producţiile companiei - este Ryan Reynolds (Deadpool)

Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Părerea ta

Spune-ţi părerea
makomomo pe 8 aprilie 2018 02:04
pt kinderii de 12ani da, e incredibil
VIBERS pe 9 aprilie 2018 23:36
Sa inteleg ca nu iti plac filmele Marvel ca sunt pt kinderi, dar la filmul Wonder Women vad ca te-ai uitat si chiar l-ai notat cu 10, cam ciudat nu crezi?
ayunda98 pe 3 mai 2018 11:19
Am gasit cel mai bun sistus cu calitate HD. iar oamenii sunt foarte pasionați de filmul său Uita-te aici cât mai mult posibil. în jaminanda nu va pierde cu un film care calitatea HD. Acesta este locul meu preferat pe care l-am văzut în HD >>> WWW.MOVIES24FREE.NET

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells