Avengers Infinity War: Primele reacţii

de Gloria Sauciuc în 7 Apr 2018
Premiera în România a filmului e programată pentru 27 aprilie

Studiourile Marvel/Disney au proiectat primele 24 de minute din Avengers: Infinity War înainte de premiera filmului de pe 27 aprilie, iar cei suficient de norocoşi să vadă fragmentul au început să posteze pe social media primele impresii.

Digital Spy Films a considerat filmul "ambiţios", confirmând că acesta schimbă tonul pentru a se potrivi fiecărei echipe de supereroi de pe ecran. Şi dacă teaser-ul este o indicaţie valabilă asupra a ceea ce e întregul film, fragmentul din Avengers: Infinity War este "amuzant", şi cu toate că Hawkeye nu a apărut, ţinând cont de timpul de rulare de peste două ore şi jumătate, personajul trebuie să apară mai devreme sau mai târziu. Pe de altă parte, secvenţa cu Gardienii a avut o imagine, senzaţie şi coloană sonoră cu totul diferite.

James Gunn, regizorul Guardians of the Galaxy, a văzut întregul film luna trecută şi l-a caracterizat pe Twitter ca fiind "incredibil".

Tom Butler, editor la YahooMoviesUK, l-a numit "o călătorie fantastică", deoarece are atâtea elemente ale brandului Marvel într-un singur loc, spunând că fraţii Russo au adunat fiecare moment de umor pe care universul Marvel îl oferă.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
makomomo pe 8 aprilie 2018 02:04
pt kinderii de 12ani da, e incredibil
VIBERS pe 9 aprilie 2018 23:36
Sa inteleg ca nu iti plac filmele Marvel ca sunt pt kinderi, dar la filmul Wonder Women vad ca te-ai uitat si chiar l-ai notat cu 10, cam ciudat nu crezi?
ayunda98 pe 3 mai 2018 11:19
Am gasit cel mai bun sistus cu calitate HD. iar oamenii sunt foarte pasionați de filmul său Uita-te aici cât mai mult posibil. în jaminanda nu va pierde cu un film care calitatea HD. Acesta este locul meu preferat pe care l-am văzut în HD >>> WWW.MOVIES24FREE.NET

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells