Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 Oct 2004, 14:16   #161
BeNnY
Guru

BeNnY

Conteaza ce consideri tu?
Old 20 Oct 2004, 14:36   #162
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07

Bulumulu

Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
Originally Posted by ogto:
Stiu ca filmul e facut sa manipuleze, mi-am format o idee care nu e afectata de unele chestii din film. Consider ca nu am fost manipulat, ci doar "informat".

deci pt incepatori:
ti-ai formt o idee dupa film... ok
nu ai fost manipulat de film, ci doar "informat"... asa asa..

dar daca filmul iti dadea alte informatii, ti-ai fi format tot aceeasi parere?
Old 20 Oct 2004, 18:18   #163
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by herbert:
@raptor
ce "lamurire" exceptionala in cadru natural.
carlige, trasnet

.am vazut insula si apoi a venit de la sine.
.tu vezi-tzi de cirnatu' tau,ai grija sa nu se arda.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Oct 2004, 18:26   #164
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Originally Posted by Bulumulu:
deci pt incepatori:
ti-ai formt o idee dupa film... ok
nu ai fost manipulat de film, ci doar "informat"... asa asa..

dar daca filmul iti dadea alte informatii, ti-ai fi format tot aceeasi parere?

Anume? Ce informatii imi putea da pe langa cele date? Daca imi dovedea ca bush e un homosexual sadomasochist, cu ulburari mintale grave (DACA imi dovedea, nu doar spunea Moore: "e homo baiatu' dupa pantalonii aia), atunci parerea mea se schimba.

Macar imi sti parerea? Am zis ca mai bine pierde bush alegerile. Dar zic ca poate situatia a fost alta decat credem, anume bush a avut ghinion sau l-a impins tasu sa candideze sau e doar un prost. Dar mai prost e publicul american care l-a votat si sa speram ca nu o sa isi dovedeasca din nou prostia votandu-l.

Originally Posted by BeNnY:

Am zis eu ca ar conta? E o parere, punct. Move along now... :sleep:
Old 21 Oct 2004, 19:30   #165
BeNnY
Guru

BeNnY

Originally Posted by ogto:
Originally Posted by BeNnY:

Am zis eu ca ar conta? E o parere, punct. Move along now... :sleep:

Nu, ma nu, nu te mai ataca ca ai inteles gresit!

Eu intrebam daca conteaza ce consideri tu in legatura cu faptul ca ai fost sau nu manipulat. Sau tu poti sa-ti dai seama ca ai fost manipulat (cel putin in timp util) ?
Old 21 Oct 2004, 20:13   #166
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by raptor:
.am vazut insula si apoi a venit de la sine.
.tu vezi-tzi de cirnatu' tau, ai grija sa nu se arda.

nici o grija, sunt baiat simtitor si am si un indicator... pentru situatii mai aburite
dar nu mai vorbi despre carnati aici, ca mmoore e mare mancacios, s-a mai repezi la naiba
Old 28 Oct 2004, 20:39   #167
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Faza zilei pe imdb: George W. Bush - best villain in 2004 pentru "filmul" lui Michael Moore! :w00t:

Cu alte cuvinte, aici:
http://www.imdb.com/news/wenn/#2
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Nov 2004, 10:18   #168
ledouc
Junior

ledouc

inca 4 ani apocaliptici

Inca o data natia americana a demonstrat in fata intregii lumi
ce valoare are realegandu-l pe bush, dupa ce s-a aratat expres
cine este bush si "cu ce mancare de peste se consuma bush".
Pt cei care mai au dubii cu ceea ce se petrece in Iraq le recomand
site-ul www.ogrish.com.
ledouc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Nov 2004, 13:21   #169
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Pentru cine are rabdare sa citeasca:

George W. Bush's Non-Approved Multiple Ten-Step Guide on How to Successfully Act Smart (Even if You Aren't).
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Nov 2004, 16:05   #170
lynx
Guest

lynx

Filmul mi se pare ok, in masura in care orice om are dreptul sa aiba opinii politice. Ce nu mi se pare in regula este ca acest film a luat Palme dOr la Cannes! In acest context, filmul manipuleaza clar si aduce apa la moara celor care protesteaza impotriva razboiului din Irak. Dar iata ca alegerile din SUA au trecut si tot Bush a iesit... Nu vreau sa comentez, cum a facut-o cineva mai sus, calitatea ”cetateanului american” /oricum, SUA este o suerputere, in timp ce Romania nu!/, dar ma voi arata indignata de cea a ”cetateanului francez”, care gafeaza atat de tare si atunci cand acorda astfel de premii, si atunci cand se bucura inainte de vreme de o victorie care pana la urma nici nu are loc /adio, Kerry!/. In afara de aceasta, cand s-au prabusit turnurile gemene, toti stateau cu ochii pironiti in fata televizorului si simpatizau cu americanii, urandu-i pe arabi. Se vorbeste atat despre interesul economic al SUA in Irak si se uita de cel al Frantei sau al Rusiei de acolo? Nu este clar ca cele doua tari s-au opus razboiului TOT din motive economice?! Mare manipulator, nea Moore asta, mare manipulator! Si nu merita Palme dOr!
lynx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Nov 2004, 22:07   #171
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Filmul a fost beton, americanii chiar sunt cei mai tampiti oameni de pe planeta. Isi merita soarta. Sper ca amaritii aia de iraqieni sa-i decapiteze pina i-o lua dracii !!! Cum e posibil ca "cea mai mareata"natiune a lumii(asa cum le place sa se autointituleze), sa aiba un conducator "schiop"?Tare faza cu inrolatul copiilor de senatori . Razboiul asta pentru petrol se dovedeste a fi un esec mai mare decat Vietnam. Americanii sunt orbi ca l-au votat a2a oara pe bush. Sistemul imunitar al unui organism incearca sa elimine microbul, se lupta cu el pina il extirpa. Poporul sua e mort, sistemul lui imunitar nu mai proceseaza. In trecut ii puneau pe negrii in spatele autobuzului dar i-au trimis fara nici o jena in vietnam.Degeaba aruncau cu prezervative gigant din avioane ca sa-i intimideze pe galbejiti.Micii vietcongolezi le-au tras-o in c** big time. Acum, ca si atunci, situatia e similara, negrii, homelesii si somerii pe front. libertate my ass !!!
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Nov 2004, 10:23   #172
cherryblossom
Guru

cherryblossom

Originally Posted by nume:
americanii chiar sunt cei mai tampiti oameni de pe planeta. Isi merita soarta..... libertate my ass !!!

stai sa vezi alegerile de la noi, eu nu sunt sigura ca americanii sunt cei mai tampiti...
Old 09 Nov 2004, 10:41   #173
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by cherryblossom:
americanii chiar sunt cei mai tampiti oameni de pe planeta. Isi merita soarta..... libertate my ass !!!

stai sa vezi alegerile de la noi, eu nu sunt sigura ca americanii sunt cei mai tampiti...

:lol: da' noi ce putem alege ca sa nu fim timpiti,domnitza?Bombonel sau Basexu sau Coorneliu Van-Damme Tudor?ca mie mis e pare ca oricum o dam tot in cacat ramanem.noi nu suntem timpiti,suntem neputinciosi.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Nov 2004, 12:15   #174
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
@ Cheryblossom , chiar ma gandeam cum ar iesi un film facut de moore despre iliescu & co. Cred ca nu i-ar mai spala nici Dumnezeu de pacate pe nemernicii nostrii. In loc de o ora si 45 cat a durat Fahrenheit 9/11, s-ar intinde si cred ca ar si depasi Memorialul Durerii de pe tvr 1. Serios acum , am citit ce s-a scris aici, nu sunt de acord cu tot, dar cred ca adevarul e pe la mijloc. Filmul este manipulator, dpdv-ul asta Moore se cam joaca cu mintile celor slabi. Acum depinde si cat de mult vrei sa fii manipulat...insa, o chestie e clara ca lumina zilei : IN TIMP CE TARA II ERA BOMBARDATA, BUSHULICA SE UITA CA VITELUL LA POARTA NOUA PE PERETI.
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Nov 2004, 12:21   #175
christi
Guru

christi

Send a message via Yahoo to christi
Quote:
chiar ma gandeam cum ar iesi un film facut de moore despre iliescu & co.

Un fel de Celsius 28/11 or something, right?
Old 09 Nov 2004, 13:50   #176
cherryblossom
Guru

cherryblossom

pt. Nume:

Bush asta e un retardat saracu', l-am vazut intr-o emisiune chiar inainte de alegeri... il intreba o tipa, reporter, ea cu ce se alege daca-l voteaza... si el face, "cu asta!" tzoc, si-i trage un pupic pe obraz... hahaaa, mai mare rasu... apoi, plin de emfaza si cu gura plina de mancare le spunea altor reporteri ca nu-si face probleme, o sa iasa sigur... si tragea un ranjet larg, de i se vedeau bucatelele de mancare nemestecate... ptiu drace, aferim!! normal ca ii venea sa rada, cand se stia cu spatele asigurat de capii evreii din mass-media americana... am vazut ca nici nu s-a racit bine Yasser Arafat, ca deja Bush l-a trecut in nefiinta, se ruga pentru sufletul lui... ce porc nenorocit... democratie americana!! aiurea!!
Old 09 Nov 2004, 14:15   #177
cherryblossom
Guru

cherryblossom

chiar ma gandeam cum ar iesi un film facut de moore despre iliescu & co.

avem si noi p-ai nostri, care ar putea sa faca filme la fel de bine ca Moore... in iunie am vazut un film documentar despre alegerile locale, "Prim ar vrea sa fie"... a mai fost facut si in 2000, cand a luat premiu special la Dakino (Gerose, unde esti, mai faci si cu alegerile din noiembrie?)... foarte fain, sa vezi din culisele alegerilor, te crucesti... Mircea Sandu impartea brelocuri in piata, Basescu ii lua de gat pe M. Sandu si pe Monica Tatoiu, coalizau impotriva lui Geoana, Vanghelie pe o scena dansand cu niste cantareti de mana a cincea, Stolojan si pe o alta scena, intepenit ca un alien in New York etc etc...
Old 09 Nov 2004, 14:35   #178
zizi
Guru

zizi

Quote:
...spatele asigurat de capii evreii din mass-media americana...

deci sa-nteleg ca asta ar fi problema ta, esti usor anti-semita. poate ar trebui sa te uiti la numerosii intelectuali la fel de evrei, printre altele din lumea filmului(sau nu neaparat) care au facut campanie anti bush, anti razboi. prostia si culoarea politica sunt dincolo de granitele originilor etnice, dar daca nu stii asta, si gandesti atat de ingust/cliseistic, este foarte trist.

p.s.1 - ted turner, unul dintre principalii sustinatori ai lui bush(si "cap" al multor televiziuni) nu este evreu.

p.s. 2 - filmul lui moore trebuia sa fie distribuit de buena vista/disney, dar sefii concernului(care se pare ca aveau ceva legaturi cu sustinerea electorala a lui bush) au refuzat sa-l disribuie. in schimb filmul a fost distribuit de harvey/bob weinstein de la miramax(cunoscuti pt opiniile anti-war)
Old 09 Nov 2004, 14:57   #179
lynx
Guest

lynx

Filme gen Fahrenheit se pot face ABSOLUT DESPRE TOTI politicienii. Nu e nimeni mai breaz, nici Iliescu, nici Basescu, nici alti ”escu”. Tocmai de aceea, obtiunea unui regizor de a face un film despre un politician este din start una manipulatoare. In ce priveste situatia politica din Romania, ”material” exista din belsug.
Nume, nu ai dreptate sa spui ca americanii sunt cea mai tampita natiune. Ca asa, poate veni unul care sa spuna acelasi lucru despre romani. Ce poti spune despre o natiune care nu prea a manifestat coloana vertebrala de-a lungul istoriei sale, care se dedã cu plãcere la manelisme in arta si in viata de zi cu zi? Arunci o privire la feþele celor de impiestriþeaza zilnic transportul in comun din Romania si te apuca groaza: ghiulurile de aur sunt la mare pret, la fel ca si gecile Abibas sau gentile Bucci. Cicã 7 din zece romani nu au citit nici o carte în ultimul an /un ultim sondaj care m-a intristat rau!/. Nu degeaba se intreba Plesu intr-o emisiune a lui Dinescu: ”In ce tara triam? Ce popor suntem?”. Unul nu foarte inteligent, daca sunt posibile astfel de lucruri, ar putea spune unul cu mai multa rea vointa si demonstreaza-i atunci ca nu este asa!
lynx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Nov 2004, 15:32   #180
cherryblossom
Guru

cherryblossom

zizi draga, unde dai si unde crapa... nu sunt antisemita, ma uit cu placere la filmele lui Kubrick sau Polanski, ascult Bob Dylan si profit zilnic de inventia lui von Neumann... nu vorbesc de evrei in general, nu fi copil... am spus de capii mass-media, la care adaug bancherii evrei.... mass media americana nu inseamna doar Ted Turner, inseamna trusturi ca ABC, CBS, NBC, plus Walt Disney Company (cu propriile posturi TV, Touchstone, Disney, Buena Vista)... New York Times, Wall Street Journal si Washington Post, adica cele mai importante ziare din America, sunt ale unor evrei... si apropo, Ted Turner are amploaiati evrei in posturile cheie de la CNN... asa ca mai documenteaza-te si dup-aia mai vorbim...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules