Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Michael Moore - Fahrenheit 9/11 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84687)

ledouc 04 Jun 2004 08:25

Michael Moore - Fahrenheit 9/11

M-ar intertesa cand filmul (documentarul)Fahrenheit 9/11 va rula in Romania tinand cont ca este proaspatul castigator al marelui premiu de la
Cannes.Oricum Michael Moore si-a demonstrat talentul regizoral prin
documentarul Bowling for Columbine pt care a si primit oscarul in 2003.

LadyEowyin 04 Jun 2004 10:37

la noi ajunge acest film ? Din ce am inteles nu prea are distribuitori nu ?

PoliFanAthic 04 Jun 2004 19:37

N-are in state. Noi suntem prieteni fideli, ca intotdeuna, a celor de la putere. Dar cum o sa apara peste ocean, o sa apara si la noi...eventually.

raptor 05 Jun 2004 16:27

Daca da CNA-ul unda verde-nu carili cumva sa auda Georgel ca rad romanii de el si sa se supere,ca pac-pac! si gata cu noi!!!

herbert 05 Jun 2004 19:36

mai, da' voi consumati orice. aveti timp si pentru moore? rahat filmu', dobitoc regizoru'. mai cititi niste cronichete de prin presa, poate va trece. eu l-am vazut. nu merita suferintele voastre, va asigur.

Jay 06 Jun 2004 12:50

Cam as vrea sa-l vad si eu... il are cineva pe CD???

LadyEowyin 07 Jun 2004 06:40

piratat ca altfel nu vad cum ....

raptor 07 Jun 2004 13:21

Originally Posted by herbert:

mai, da' voi consumati orice. aveti timp si pentru moore? rahat filmu', dobitoc regizoru'. mai cititi niste cronichete de prin presa, poate va trece. eu l-am vazut. nu merita suferintele voastre, va asigur.

Nu am talente de clarvazator.Iar presa mai scrie si kakaturi.

Jay 07 Jun 2004 15:48

Originally Posted by LadyEowyin:

piratat ca altfel nu vad cum ....

Pai piratat il ai... pe un CD??

KORBEN 07 Jun 2004 22:08

@herbert si altii care nu intelege
1 e palme d`or deci tre vazut
2 a anti-cimpanzeul bush aka POTUS deci tre vazut
3 e michael moore care e dement si demential se merita vazut
4 oare tu erai printre aia cre fluturau stegulete amerikane cand a aterizat cimpanzeul la buc?????

emanuel 08 Jun 2004 13:03

Off topic, Bowling for Columbine apare pe ecrane din 18 iunie 2004 la Mall, in Bucuresti, distribuit de Independenta Film.
Fahrenheit 911 apare si el in cursul acestui an, distribuit tot de Independenta Film.

herbert 09 Jun 2004 00:10

Originally Posted by KORBEN:

@herbert si altii care nu intelege
1 e palme d`or deci tre vazut
2 a anti-cimpanzeul bush aka POTUS deci tre vazut
3 e michael moore care e dement si demential se merita vazut
4 oare tu erai printre aia cre fluturau stegulete amerikane cand a aterizat cimpanzeul la buc?????

mai Korbene, vad ca ai devenit brusc foarte intelept si ironic... uneori si cred ca nu te prinde. ti-o spun cu prietenie. coboara altitudinea si morga, sa nu te parlesti cumva.
argumentele tale de k*kat nu salveaza filmu si pe moore - pe moore de la Cannes 2004 in mod special. inteleg mai mult decat gandesti tu, ajutat si de conspectele facute la prelegerile profesorului (stii tu cine...). am sa cer sa vii cu un stegulet american la intalnirea cu mine :)
eu am vazut filmu' lui moore si parerea mea e ca e un k*kat (copy & paste) mai mare decat proportiile burgheze moore-iene, inabil deghizate stangist...

KORBEN 09 Jun 2004 21:24

argumentele tale de k*kat nu salveaza filmu si pe moore -
:shock: c
ca dovada ca esti disponibilizat psihic...
nu incerc sa "salvez" filmul sau autorul
era o lista de motive personale care mi se par destul de valabile pt a VIZIONA dokumentaru in discutie
am sa cer sa vii cu un stegulet american la intalnirea cu mine :)
8) nu stiu de und ti`a venit ideea ca te`as categorisi ca persoana frecventabila...
zau asa, u got me puzzeled
si stegulet american, daca ma va vedea vreodata cineva cu asa ceva in mana, te asigur ca va fi in flacari
proportiile burgheze moore-iene
:sick: inca unu care se da poet si urla anti-burghezie

herbert 09 Jun 2004 21:42

Originally Posted by KORBEN:

nu incerc sa "salvez" filmul sau autorul
era o lista de motive personale care mi se par destul de valabile pt a VIZIONA dokumentaru in discutie

ma korbene, tu nu vezi ce ai scris mai sus? citez: "herbert si altii care nu intelege". si pe urma te apuci si insiri - aflu acum - "lista ta de motive personale". nu am nimic cu lista ta, poti medita si reflecta in public, ma rog, atata poti, dar nu-mi explica mie "motivele", ca nu ma intereseaza. esti ridicol cu aceasta logica de 1 leutz. iar antiamericanismul tau ma ingretoseaza. sunt stupefiat ca gandesti in felul acesta, deloc nuantat. textele plasate de tine la concursul TIFF te recomandau altfel. sper ca e o vorba aruncata la manie.

KORBEN 09 Jun 2004 21:51

iar antiamericanismul tau ma ingretoseaza. sunt stupefiat ca gandesti in felul acesta, deloc nuantat. textele plasate de tine la concursul TIFF te recomandau altfel. sper ca e o vorba aruncata la manie.

1 in cazul in care pro-americanismul ti se pare ceva laudabil/tolerabil nu pot decat sa te clasez intre intelectualii DE generatiei Pro care sta mult prea mult timp cu gura deschisa
2 in momentul asta gasesc ca nuantele nu fac decat sa tina umanitatea in lok; mai bine arunci o flegma si treci mai departe
adika iubitii tai yankei au apreciat nuantele cand au atacat irakul???
3 u wouldn`t like me when i`m really angry
4 textele, pretextele, protestele si manifestele sunt cu totul alta poveste

herbert 09 Jun 2004 22:08

nici macar nu esti o fiinta scindata: adica scrii una, gandesti alta, promiti ceva si faci altceva... pari mai degraba un derutat si un aproximativ. daca invoci si tu invazia americana (evident imperialista ) in Iraq, atunci mi-e clar: mai e mult pana la intelegere. vorbesc eu cu Gorzo si-ti mai taie din note :)

KORBEN 09 Jun 2004 22:20

1un derutat si un aproximativ.
2 daca invoci si tu invazia americana (evident imperialista ) in Iraq,
3 mai e mult pana la intelegere.
4vorbesc eu cu Gorzo si-ti mai taie din note :)

1 si asta se vrea a fi ceva rau?
certitudinile sunt pentru idioti, nuantele pentru flescaiti
2 si de ce nu as invoca-o?
E CUMVA GRESIT SA CONDAMNI ACTIUNILE DE REPERARE A ONOAREI LEZATE A LU TATICU INTREPRINSE DE CIMPANJEUL JUNIOR/???
3 intelegere?
intre noi 2?
je m`en doutais
4 asta probabil ti s-a parut o gluma buna
desi, cine sunt io sa judec cu ce specimene se antureaza gorzo?

herbert 09 Jun 2004 22:26

ma p**a, e vorba de intelegere a vietii, a lumii... ce intelegere poate fi intre mine si tine? te inchipui destept, dar esti un infantil care scrie pe puncte. ma plictisesti. du-te si te plimba!

KORBEN 09 Jun 2004 22:31

in timp ce io ma plimb, tu si p*la ta n`aveti decat sa rezumati ce credeti ca stiti despre umanitate, univers si politica mondiala
nu cred ca va dura mai mult de cateva secunde, asa ca iti va ramene destul timp sa aprofundezi nuantele si sa fluturi stegulete americane

herbert 10 Jun 2004 00:42

korbene, fara suparare, cand dezvolti o fraza te impotmolesti. te rog sa revii la puncte.
da, sunt pro-american si te voi "salva" si pe tine, daca vei fi in pericol :)
succese!

All times are GMT +2. The time now is 21:24.