![]() |
Michael Moore - Fahrenheit 9/11
M-ar intertesa cand filmul (documentarul)Fahrenheit 9/11 va rula in Romania tinand cont ca este proaspatul castigator al marelui premiu de la
Cannes.Oricum Michael Moore si-a demonstrat talentul regizoral prin documentarul Bowling for Columbine pt care a si primit oscarul in 2003. |
la noi ajunge acest film ? Din ce am inteles nu prea are distribuitori nu ?
|
N-are in state. Noi suntem prieteni fideli, ca intotdeuna, a celor de la putere. Dar cum o sa apara peste ocean, o sa apara si la noi...eventually.
|
Daca da CNA-ul unda verde-nu carili cumva sa auda Georgel ca rad romanii de el si sa se supere,ca pac-pac! si gata cu noi!!!
|
mai, da' voi consumati orice. aveti timp si pentru moore? rahat filmu', dobitoc regizoru'. mai cititi niste cronichete de prin presa, poate va trece. eu l-am vazut. nu merita suferintele voastre, va asigur.
|
Cam as vrea sa-l vad si eu... il are cineva pe CD???
|
piratat ca altfel nu vad cum ....
|
Originally Posted by herbert:
Nu am talente de clarvazator.Iar presa mai scrie si kakaturi. |
Originally Posted by LadyEowyin:
|
@herbert si altii care nu intelege
1 e palme d`or deci tre vazut 2 a anti-cimpanzeul bush aka POTUS deci tre vazut 3 e michael moore care e dement si demential se merita vazut 4 oare tu erai printre aia cre fluturau stegulete amerikane cand a aterizat cimpanzeul la buc????? |
Off topic, Bowling for Columbine apare pe ecrane din 18 iunie 2004 la Mall, in Bucuresti, distribuit de Independenta Film.
Fahrenheit 911 apare si el in cursul acestui an, distribuit tot de Independenta Film. |
Originally Posted by KORBEN:
mai Korbene, vad ca ai devenit brusc foarte intelept si ironic... uneori si cred ca nu te prinde. ti-o spun cu prietenie. coboara altitudinea si morga, sa nu te parlesti cumva. argumentele tale de k*kat nu salveaza filmu si pe moore - pe moore de la Cannes 2004 in mod special. inteleg mai mult decat gandesti tu, ajutat si de conspectele facute la prelegerile profesorului (stii tu cine...). am sa cer sa vii cu un stegulet american la intalnirea cu mine :) eu am vazut filmu' lui moore si parerea mea e ca e un k*kat (copy & paste) mai mare decat proportiile burgheze moore-iene, inabil deghizate stangist... |
argumentele tale de k*kat nu salveaza filmu si pe moore -
:shock: c ca dovada ca esti disponibilizat psihic... nu incerc sa "salvez" filmul sau autorul era o lista de motive personale care mi se par destul de valabile pt a VIZIONA dokumentaru in discutie am sa cer sa vii cu un stegulet american la intalnirea cu mine :) 8) nu stiu de und ti`a venit ideea ca te`as categorisi ca persoana frecventabila... zau asa, u got me puzzeled si stegulet american, daca ma va vedea vreodata cineva cu asa ceva in mana, te asigur ca va fi in flacari proportiile burgheze moore-iene :sick: inca unu care se da poet si urla anti-burghezie |
Originally Posted by KORBEN:
|
2 in momentul asta gasesc ca nuantele nu fac decat sa tina umanitatea in lok; mai bine arunci o flegma si treci mai departe adika iubitii tai yankei au apreciat nuantele cand au atacat irakul??? 3 u wouldn`t like me when i`m really angry 4 textele, pretextele, protestele si manifestele sunt cu totul alta poveste |
nici macar nu esti o fiinta scindata: adica scrii una, gandesti alta, promiti ceva si faci altceva... pari mai degraba un derutat si un aproximativ. daca invoci si tu invazia americana (evident imperialista ) in Iraq, atunci mi-e clar: mai e mult pana la intelegere. vorbesc eu cu Gorzo si-ti mai taie din note :)
|
1 si asta se vrea a fi ceva rau? certitudinile sunt pentru idioti, nuantele pentru flescaiti 2 si de ce nu as invoca-o? E CUMVA GRESIT SA CONDAMNI ACTIUNILE DE REPERARE A ONOAREI LEZATE A LU TATICU INTREPRINSE DE CIMPANJEUL JUNIOR/??? 3 intelegere? intre noi 2? je m`en doutais 4 asta probabil ti s-a parut o gluma buna desi, cine sunt io sa judec cu ce specimene se antureaza gorzo? |
ma p**a, e vorba de intelegere a vietii, a lumii... ce intelegere poate fi intre mine si tine? te inchipui destept, dar esti un infantil care scrie pe puncte. ma plictisesti. du-te si te plimba!
|
in timp ce io ma plimb, tu si p*la ta n`aveti decat sa rezumati ce credeti ca stiti despre umanitate, univers si politica mondiala
nu cred ca va dura mai mult de cateva secunde, asa ca iti va ramene destul timp sa aprofundezi nuantele si sa fluturi stegulete americane |
korbene, fara suparare, cand dezvolti o fraza te impotmolesti. te rog sa revii la puncte.
da, sunt pro-american si te voi "salva" si pe tine, daca vei fi in pericol :) succese! |
All times are GMT +2. The time now is 21:24. |