Wu Assassins

(2019) - Serial TV

Asasinii Wu

Poster Wu Assassins Poster Wu Assassins

Sinopsis Wu Assassins

Wu Assassins

În San Francisco, un bucătar ca oricare altul este ales ca ultim asasin dintr-o lungă dinastie pentru a nu lăsa misticele puteri Wu pe mâini criminale.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Flame Ventures

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 09 August 2019 14:38
Îngreunat de prea multele elemente familiare, serialul Netflix Wu Assassins are totuşi câteva atuuri în lupta sa pentru atenţia (şi mai ales timpul) publicului. În primul rând protagonistul interpretat de indonezianul Iko Uwais, pe care e posibil să-l fi văzut în rolul villain-ului oxigenat din recenta premieră Stuber. Pentru publicul din România un atu îl reprezintă şi includerea în distribuţie a actorului clujean Rareş Dimofte (cu numele de scenă Raresh DiMofte). Iată mai jos ce ne-a plăcut şi ce nu la serialul lansat pe platforma Netflix pe 8 august.

Iko Uwais este Kai Jin, un chef de origine indoneziano-chineză stabilit în San Francisco. Ajuns în SUA pe când avea doar 12 ani, Kai Jin a fost adoptat de Uncle Six (Byron Mann), unul din capii în ascensiune ai mafiei din cartierul chinezesc al metropolei, doar că ani mai târziu, în loc să-i… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Wu Assassins

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Wu Assassins
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells