Diva
Ocean's 8: Jaf cu clasă
Regia:
Gary Ross
Cu:
Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina
Gen film:
Acţiune, Comedie, Crimă, Thriller
Distribuitor:
Vertical Entertainment
radu1711
o prostie de film, gen majoritatii de astazi, 'asa zisele horror'.
drum interzis
alin
Noi realizatorii avem coșmaruri și mai mari.
Hai să ne batem în coșmaruri.
Noi avem și tehnologia EFECTELOR SPECIALE.
Suntem plini de prostie și tâmpenie.
Probabil la efecte speciale/machiaje s-au inspirat din alte filme de același gen ,mai reusite și care au avut succes ☝️.......La montarea cadrelor și la muzică mai trebuia lucrat.... Deranjează lipsa de veridicitate și mai ales inapacitatea filmului de a implica emoțional spectatorul...
Actorii sunt cunoscuți : Sisto, Eliza Dushku ,Chriqui ,Lindy Booth.....de fapt pe Lindy Booth o știu din serialul "Relic Hunter"....ei : orice episod din "Vânătoarea de comori" e peste mizeria asta de ... risipă de timp,de bani și de ore de filmare
aa,plus actorii care sunt paraleli cu scenariul.
Wrong Turn (2003)
Excelent
Rol de cacat
Rolul lui Carol (sau cum o chema) mi-a facut greata si m-am abtinut mult sa nu inchid filmul. Moartea ei a fost cea mai buna parte a filmului. (si a crescut cu doua stele).
horror la greu
pada
COOL film.
Bun, bun, bun! Are suspans cu krul, gore la greu (Francine taiata pe masa e 'omagiu'---daca pot zice ashe---la Flower of flesh and blood, infamul si obscurul film japonez gore care l-a shokt pe Charlie Sheen la un party gigea)si interpretari beton. In afara de Dushku --- ce-a mai crescut si copkila asta de la True Lies-ul lui Arnold !!!---restul recunosc nu prea i-am vazut, ceea ce a adaugat veridicitate la tensiunea din film.
Ca subiect, seamana teribil cu filmul lui Craven, The Hills Have Eyes, numa' c-ala era o tampenie din 77 cu niste proaste care urlau si te-mbiau sa le casapesti... Oricum, eficient !!! Priviti-l noaptea, dac-aveti curaj.
l-am vazut acu o saptamana.
sfarsitul e copiat dupa 'freddy vs jason', sau invers? ca vad ca au aparut in acelasi an
Drum Interzis
sadic...
este un film bun cu multe scene horror..
recomand toate partile celor care le plac filmele sadice:D