Winnetou - 3. Teil

(1965)

Winnetou: Poteca Banditilor

Poster Winnetou - 3. Teil Postere Winnetou - 3. Teil

Sinopsis Winnetou - 3. Teil

Mai mult

Preerie, tinuturi salbatice, paduri intinse care la un loc asigura pacea prin existenta vanatului triburilor de indieni. O data cu venirea europenilor insa, problemele si motivele de cearta dintre indieni sporesc in intensitate si diversitate. Apar bandele de raufacatori si bogatii vestului cu intentii nu tocmai bune si interese din ce in ce mai mari pentru insusirea unor terenuri foarte importante pentru indieni (existenta celor necesare supravietuirii tribului in special hrana), dar si pentru acestia…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Cmd93
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

AKA

  • Winnetou III - The Last Shot

Produs de

Rialto Film Preben-Philipsen

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Columbia Pictures

Țara

Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Marian_Stoica75 pe 09 Martie 2013 12:20
Acest film in finalul caruia are loc si moartea lui Winnetou, ar fi trebuit totusi sa fie ultimul din seria Winnetou care dupa cate stiu, are circa 14 sau 15 filme si nu 11 cum a precizat un user. Spun acest lucru deoarece eu am si aceste filme in casa. Filmul de fata mai are un titlu : " The Desperado Trail" 1965 si este excelent de bine realizat. Secventa in care este redata moartea lui Winnetou este punctul culminant, atat de bine expus de realizatori care au stiut ce si cum sa scoata , adica totul. Filmul merita a fi revazut precum si un calificativ bun.
10 2
chirurgul1 pe 19 Decembrie 2009 13:28
capodopera
tare film... cel mai tare film din istoria cinematografiei mondiale, pacat ca nu se mai fac filme de acest gen....
9 2
ioji pe 07 Iulie 2010 14:32
western
cele mai bune filme a tuturor timpurilor ,winnetou se poate revedea si revedea tot va avea succes la public
7 1
JEANGRIGORE72 pe 09 Martie 2013 18:58
Acest film poate fi incadrat cu multa nonsalanta in mai multe genuri pe care le si abordeaza pe intreaga lui durata. In primul rand este western- apache-clasic, apoi aventura, actiune si drama. Extrem de tulburator este momentul mortii lui Winnetou, Marele Sef al indienilor care isi dedicase si chiar isi safrificase intreaga lui viata restabilirii Pacii si bunei convietuiri intre albi si numeroasele triburi de indieni, amerindieni de fapt dupa cum se numeau pe atunci si anume : Apasii, Comancheros, Mescaleros, Kiowa, Jikarias, Pawnee, Ponka, Sioux-ii si alte triburi. Winnetou si Old Shatterhand au fost adevaratii mesageri ai Pacii. Impresionant a fost si momentul din film cand doctorul incercase zadarnic sa-i vindece rana lui Winnetou iar apoi Regimentul Armatei Americane i-a acordat onorul in ultimele clipe ale vietii sale. Onor care a insemnat si cel mai adanc omagiu si o… citeşte
6 2
georgel1976 pe 02 Decembrie 2012 10:50
un film clasic, dupa un roman clasic. merita vazut cu toata familia. un film ce cuprinde aventura, actiune, comedia, drama si dragoste, un film pentru toata familia. recomand toata seria.
5 1
blacksea_rider pe 03 Aprilie 2020 22:13
Superbe peisaje
Filming location - Parcul Național Lacurile Plitvice este cel mai vechi parc național din Europa de Sud-Est și cel mai mare parc național din Croația. Parcul național a fost înființat în 1949 și este situat în zona muntoasă carstică din Croația centrală, aproape de granița cu Bosnia și Herțegovina. Un șir de lacuri legate între ele și care se succed în cascadă, diferența de nivel cumulată fiind de 158 de metri. (Wiki)
0 0
bizonul pe 4 aprilie 2020 06:22
Trebuia sa explici si de ce te-ai dat in vorba de acest parc. Adevarat este ca multi cunosc unde s-au facut filmarile, dar tot pe atat de multi, nu au cunostinta si se intreaba cam ce ai vrut sa spui !. Asa ar trebui sa arate un film, este tipul filmului model. Nu ceace se produc astazi , idiotenii a la' Hellboy pana la Van Helsing si sunt sute. Ba te mai trezesti si cu un Jim Carrey pe acolo, ca sa fie tacamul complet, de ti se face scarba de asa ceva .
blacksea_rider pe 4 aprilie 2020 11:03
Am explicat in titlul si inceputul comentariului de ce "m-am dat in vorba",am scris si sursa...n-am de unde sa stiu citi cunosc sau nu ...te deranjeaza?

Spune-ţi părerea despre Winnetou - 3. Teil

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Winnetou - 3. Teil
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells