Wind Chill

(2007)

Vântul groazei

Poster Wind Chill Postere Wind Chill

Sinopsis Wind Chill

Mai mult
Wind Chill

Disperată să ajungă în Delaware de Crăciun, o studentă (Emily Blunt - Devil Wears Prada) pleacă la drum cu mașina, împreună cu coleg de clasă mai ciudat (Ashton Holmes - A History of Violence).

De îndată ce fata începe să își dea seama că acesta știe ciudat de multe despre ea, el decide să o ia pe o scurtătură, pe un drum de țară izolat.

Prinși într-un viscol cumplit, tinerii călători sunt brusc obligați de o mașină misterioasă să iasă de pe drum. Rătăciți, cei doi își…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8
Emily Blunt Emily Blunt tipa Ashton Holmes Ashton Holmes tipul Chelan Simmons Chelan Simmons tipa blondă
Martin Donovan Martin Donovan ofiţerul de patrulă Ned Bellamy Ned Bellamy şoferul plugului de zăpadă Linden Banks Linden Banks Proctor
Ian Thompson Ian Thompson camionagiu Donny Lucas Donny Lucas necunoscut Ian A. Wallace Ian A. Wallace preot
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Blueprint Pictures

Distribuitorul international

TriStar Pictures
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Cristi Weed pe 11 Mai 2008 17:15
Foarte misto ideea de repetare a vietii ! Filmul a excelat la capitolul scenariu , pacat ca uneori jocul actoricesc a dat gresh , iar unele efecte (ex: cum iese sharpele din gura negroteiului) au fost park dintr-un joc facut in '95. Foarte misto si ideea cand tipa se urca pe stalp si se auzea pe fundal Silent Night , ce sa mai a fost un film reusit !
9 1
tonymaestrul pe 21 Noiembrie 2011 22:17
Filmul este unul cu adevarat terifiant . Merita vazut intr-o noapte rece de ianuarie. Melodia de la radio e sinistra :)
7 1
Cipryone pe 04 Iulie 2011 08:01
Cipryone
filmul e misto.........merita vizionat................
6 1
Aratron pe 07 Octombrie 2009 00:27
interesant
Destul de interesant filmul si original ceea ce e de apreciat pentru genul horror in care abunda stereotipurile. Il recomand :)
6 1
cezarika21 pe 19 Iunie 2014 07:56
Groază pe un drum pustiu
După un accident de maşină, o studentă rămâne blocată în nămeţi pentru o noapte întreagă, alături de un coleg care pare a ascunde un secret. Noaptea friguroasă de iarnă aduce însă alte pericole...

Un thriller plin de suspans cu momente horror ce rămân fixate în mintea privitorilor. O poveste cu o idee inspirată din mitul eternei reîntoarceri a lui Nietzsche. Suspansul bine dozat, precum şi interpretarea foarte bună a lui Emily Blunt, fac ca "Wind Chill" să merite urmărit.

5 2
klute pe 16 Ianuarie 2015 22:53
Emily Blunt, studentă la inginerie
Tipul o place pe tipă enorm și ar petrece măcar 6 (șase) ore în compania ei. Ceea ce nu e rău. Problema e că tipu-i timid și, urmărindu-și țelul amoros, apelează la mijloace mai puțin cinstite. Pedeapsa pentru cel ce vrea prea tare nu poate fi decît una singură: să petreacă în doi, plus musafiri unul și unul, chiar mai mult de șase ore, însă nu tocmai după pofta inimii. Pe de altă parte, ea are reputația unei tipe dificile, care, spre deosebire de el, nu se prăpădește după compania celorlalți, iar ideea de a fi mai mult timp împreună cu cineva, fie și ireproșabil, o cutremură. Pedeapsa pentru cea care nu vrea deloc nu poate fi decît una singură: aceeași cu a lui, chiar dacă din motive cu totul opuse. Însă lecția oferită de viață și de iarnă, de noapte și de munți, cu ajutorul substanțial al scenaristului (morți vii, bucle temporale… citeşte
3 0
crissa208 pe 30 Decembrie 2009 23:47
Filmul este destul de bun cu un scenariu mai diferit de ceea ce am vazut pana acum. Am simtit din cauza filmului niste furnicaturi la un momentdat. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce as face eu intr-o masina pe timp de iarna, fara mancare si fara caldura...groaznic si pe deasupra zona sa mai fie bantuita de fantome. Ce scenariu crud!! Merita vizionat. Nota mea este 9/10.
3 1
paul2000 pe 07 Februarie 2010 19:02
Un film cel putin interesant, cu o idee destul de originala si niste cadre demne de un film horror cu adevarat bun! Scenariul este intradevar destul de bine facut, actorii joaca bine, iar unele idei te pun pe ganduri. Merita vazut!
3 2
blackpussycat pe 02 Octombrie 2010 12:27
nope :|
fff plictisitor filmu,nu mi'a placut deloc ma asteptam la ceva mult mai bun.macar e talentata actritza si'a jucat ff bine rolul...doar atat :|
3 8
alexandru666 pe 17 August 2015 12:29
Suspan..
Filmul , l-am vazut de 2,3 ori , chiar aseara pe TV 1000 , l-am urmarit , si nu m-am plictisit deloc de acest film , e plin de suspans , si mister , pot sa spun , ca e un film reusit , in care Emily Blunt , joaca foarte bine , si e o regula veche din batrani ,, NICIODATA SA NU TE ABATI DE LA DRUMUL PE CARE IL STI ,, cam asta au facut ei .... , v-il recomand , e un film bun .
2 0
Mr.Halloween pe 16 Mai 2015 20:50
Un film foarte bun, perfect de vazut intr-o seara rece de iarna.
2 0
addis.abeba pe 13 Aprilie 2014 21:41
oameni buni, atunci cand vine vorba de un film horror, eu, nu stiu de ce, dar am pretentia de a vedea cu adevarat un film horror. unul care, dupa ce il vad, sa ma faca sa/mi fie teama sa merg noaptea la baie. ori, filmul acesta este mai degraba o poveste de adormit copiii. plictiseala si iar plictiseala. am tot asteptat sa se intample ceva care sa ma sperie dar degeaba. nu recomand. pierdere de timp
2 5
crisalisa pe 27 Mai 2012 19:58
O tanara pleaca spre orasul natal, la inceputul vacantei, impreuna cu un baiat strain pe care il stie de la scoala. Dupa cateva ore de drum, baiatul o ia pe o scurtatura: Route 606. Fata descopera ca acesta nu este din acelasi oras ca si ea, ci un coleg admirator. El marturiseste ca stie o multime de lucruri despre ea. Fata devine agitata, astfel incat atunci cand masina este scoasa de pe sosea de catre un misterios vehicul, se intreaba daca nu cumva totul este planificat. In scurt timp insa, realizeaza ca are probleme mult mai mari. Peste noapte, intre cei doi se naste o legatura puternica, ei trebuind sa infrunte frigul si spiritele persoanelor implicate in groaznicele evenimente de pe acest drum ce dateaza din anii '50.
2 6
Theodor2011 pe 1 martie 2015 21:59
Nu povesti filmul. Este un sinopsis pe pagina filmului. La ce naibii povestesti tu filmul? Si povesteste-l, nu zice nimeni sa nu-ti exprimi liber parerea dar macar pune si tu la titlul review'ului tau spoiler alert.
crisalisa pe 30 noiembrie 2015 13:21
Si daca doar acum ai vazut filmul...imi pare rau ptr tine
Dragos.87 pe 10 Mai 2017 21:33
Este mai mult un thriller invaluit in mister cu o poveste interesanta care iti capteaza atentia inca de la inceput dar pe parcurs isi pierde din intensitate.Filmul are mici tente de horror insa nu este ceva care sa iti atraga atentia in mod special.Daca vrei sa vezi un thriller usor,acest film este o alegere buna!
1 0
Lockdown89 pe 19 Iunie 2014 10:10
Un thriller in adevaratul sens al cuvantului! Un film care reuneste mai multe elemente:frig,inghet,pustietate,loc necunoscut toate impreuna fac un film reusit.Finalul trist si dramatic!
1 0

Spune-ţi părerea despre Wind Chill

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Wind Chill
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells