Wagon Train

(1957) - Serial TV

Wagon Train

Poster Wagon Train Postere Wagon Train

Sinopsis Wagon Train

Mai mult

Bazat pe filmul 'Wagonmaster' lansat de catre John Ford in anul 1950, ''Wagon Train" a devenit unul dintre cele mai de succes western-uri care au aparut pe micul ecran vreodata, dominand ambele maluri ale Atlanticului, iar mai tarziu a devenit sursa de inspiratie pentru Gene Roddenberry la relizarea serialului 'Star Trek'. 'Wagon Train' porneste cu un grup de colonisti din St. Joseph, Missouri cu scopul de a ajunge in California. Ei trebuie sa-si calculeze fiecare miscare si de multe ori chiar sa o…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
Frank McGrath (I) Frank McGrath (I) Charlie Wooster John McIntire John McIntire Christopher Hale Leslie Nielsen Leslie Nielsen Brian Conlin  (2 episodes, 1960-1964)
John Wayne John Wayne General William Tecumseh Sherman (1 episode, 1960) David Carradine David Carradine John Mason (1 episode, 1963) Bette Davis Bette Davis Bettina May  (3 episodes, 1959-1961)
James Caan James Caan Paul Peter Falk Peter Falk Gus Morgan (1 episode, 1963) Ellen Burstyn Ellen Burstyn Margaret Whitlow (1 episode, 1963)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Bibi_TM pe 08 Septembrie 2009 11:32
WAGON TRAIN - serial TV 1957
Bazat pe filmul 'Wagonmaster' lansat de catre John Ford in anul 1950, ''Wagon Train" a devenit unul dintre cele mai de succes western-uri care au aparut pe micul ecran vreodata, dominand ambele maluri ale Atlanticului, iar mai tarziu a devenit sursa de inspiratie pentru Gene Roddenberry la relizarea serialului 'Star Trek'.
'Wagon Train' porneste cu un grup de colonisti din St. Joseph, Missouri cu scopul de a ajunge in California. Ei trebuie sa-si calculeze fiecare miscare si de multe ori chiar sa o negocieze pentru ca au de strabatut deserturi interminabile, falnicii dar neprietenosii Munti Stancosi ori Marile Platouri controlate de catre indieni.
Pe pacursul drumului, colonistii condusi de maiorul Seth Adams se confrunta cu o multitudine de aventuri periculoase care ii face si mai uniti pe acestia.
Modul de realizare a filmarilor, cu stil de mare ecran, a conferit o… citeşte

0 1
Theodor2011 pe 19 aprilie 2016 19:32
Tu dai copy-paste la sinposis'ul lui radu3455 :)). Nu esti in stare sa postezi un review al tau, propriu?

Spune-ţi părerea despre Wagon Train

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi western
jinglebells