Vortex

(2022) - Serial TV

Vortex

Poster Vortex Poster Vortex

Sinopsis Vortex

După ce reia legătura cu soția sa decedată printr-o eroare din realitatea virtuală, un polițist încearcă să inverseze misteriosul accident care i-a luat viața.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Quad Drama, France Télévisions, La Région Île-de-France

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
FunnyX pe 07 Iunie 2023 02:02
Recomand
Foarte bun serialul! L-am inceput din curiozitate si l-am dat gata in 2 zile. Pif, ce-au putut scoate francezii! Il recomand!
3 0
ursu2003 pe 08 Iunie 2023 05:19
Merita vazut
Mi-a placut foarte mult, schimbari de situatie uneori imprevizibile dar posibile la interventiile in linia temporala, Un final fericit care in literatura SF spatiu-timp nu este mereu aleasa de catre autorii de gen.Poate pentru fanii SF-ului extrem cu confruntari galactice si creaturi fantastice, sa nu fie decat un film usor fantastic, mai mult o poveste de dragoste cu interferente SF. Actorii au dat viata personajelor cu multa naturalete in trairea sentimentelor. Deci merita vazut !
2 0
sebyelton pe 15 Februarie 2024 22:22
Daca 10 inseamna capodopera, pe principiul 10-le e doar al profesorului, atunci e de un 10 cu minus.
Imi pare rau, nu sunt de acord cu mladita. Aveam de gand sa las comentariul meu, ca reply la comentariul ei, tocmai pentru ca parerea mea este diametral opusa si nu vreau sa descurajeze potentialul public sa aleaga vizionarea serialului. Totusi, separat poate fi votat, ca sa vedeti daca sunt si altii de acord sau nu cu mine.

Prin urmare... Serialul are 6 episoade de cate 1h. Deloc lung pentru... un serial. Povestea se bazeaza pe o singura premisa SF: faptul ca un inspector de politie, din anul 2025, luna iunie, ziua 10 parca, aflat intr-o incapere, sa-i zicem de tip laborator, cu niste ochelari VR, revede locul crimei unei femei, filmat cu drone si transformat de AI in material pentru ochelari VR. Pana aici nimic SF. SF-ul intervine prin faptul ca in aceasta imprejurare, dintr-o eroare necunoscuta, el o vede pe sotia sa, din anul 1998, facand jogging pe acea plaja.
citeşte

1 0
mladitza pe 6 aprilie 2024 08:13
Iti apreciez parerea, sa stii. Doar ca ai povestit, intr-adevar, cam mult din film. Si mie mi-au placut anumite chestii din film, dar mai ales la inceputul miniseriei. Deja, dupa nici un an de la vizionare, cam uitasem ce s-a intamplat in rest (mi-am adus aminte din comentariul tau), dar unele chestii erau in bucla, exagerat de repetitive - desi pot fi de acord cu tine si sa spunem ca aveau sens acele repetitii. Mie nu mi s-a parut slab filmul, ci ca putea fi de nota 9 daca era mai „lucrat”, dar uite ca tu i-ai dat chiar 10. Suntem diferiti si e firesc sa avem opinii diferite. Sincere felicitari pentru comentariul tau, care este chiar o recenzie!
mladitza pe 6 aprilie 2024 13:44
Precizez că eu nu am zis că ar fi SF filmul, ci că așa a fost „încadrat”, e o diferență... Chiar nu mi s-a părut SF, ci o dramă polițistă, cu note fantastice.
Yaloma pe 26 Iulie 2023 15:33
Un thriiler cu elemente SF foarte reusit
Si mie mi-a placut finalul, dupa toata tensiunea acumulata pe parcursul filmului, cu numeroasele intorsaturi de situatie si suspansul omniprezent, povestea se incheie intr-un mod care iti da o stare buna.
Actorii mi-au placut si mi-au creat impresia de buna potrivire cu rolul si cu povestea, joaca realist, te fac sa te atasezi de ei si sa iti doresti ca in final sa nu aiba nimeni de suferit.

1 0
tomaiulia345_gmail_com pe 10 Iunie 2023 21:44
Într-adevăr un serial foarte bun
Totul pornește de la o bănuită sinucidere a unei femei. Suntem în anul 2025 și cazurile se investighează cu ajutorul unor drone care scanează întreaga zonă. Cu ajutorul unui sistem de ochelari se poate vizualiza ceea ce s-a întâmplat peste ani, un detectiv invetigând o crimă, intră în holospațiu și în mod neașteptat o vede pe nevastă-sa care a murit pe aceeași plajă acum 27 de ani, vie și nevătămată, cu câteva zile înainte de moarte. Interesant că poate cei doi se văd, se aud, dar nu se pot atinge. Îi spune că se va arunca de pe stâncă în câteva zile.
1 0
mladitza pe 10 Iulie 2023 00:43
Dacă ar fi fost redus la jumătate și dacă nu ar fi avut chestii woke livrate ca la un fel de ședință motivațională poate ar fi fost ceva mai mult de capul lui. Are multe chestii faine, cu întoarcerea în timp, dar pentru mine, filmul bun cu o temă asemănătoare (desigur, fără secvențele ultramoderne de aici și fără intriga polițistă) rămâne clasicul „Undeva, cândva”, acela e un film de nota 10, acesta cam de un 6,5, cu indulgență 7 (pentru că are totuși suspans și imagini faine), cu mențiuni pentru o bună interpretare a actorului din rolul principal, Tomer Sisley, despre care recunosc că nu am auzit până acum... Prea multe întorsături de situație concepute doar pentru a lua prin surprindere, dar nu ar fi fost justificate nici măcar în genul încadrat de SF...
1 1

Spune-ţi părerea despre Vortex

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells