Une exécution ordinaire

(2010)

O execuție obișnuită

Poster Une exécution ordinaire Poster Une exécution ordinaire

Sinopsis Une exécution ordinaire

Mai mult

Cu acțiunea plasată în Uniunea Sovietică în 1953, spre finalul vieții lui Joseph Stalin, această dramă istorică spune povestea tulburătoare a soției unui om de știință care are sarcina de a-l îngriji și de a-l vindeca pe bolnavul Stalin.

Toamna lui 1952. Un tânără doctoriță care lucrează într-un spital de la periferia Moscovei, e disperată să rămână însărcinată cu soțul ei, un medic deziluzionat care continuă să trăiască doar…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: uNICK
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
André Dussollier André Dussollier Staline Denis Podalydès Denis Podalydès Le concierge Marina Hands Marina Hands Anna
Edouard Baer Edouard Baer Vassilli Anne Benoît Anne Benoît Mère d'Anna Tom Novembre Tom Novembre Directeur de l'hopital
Gilles Segal Gilles Segal oncle Anton Régis Romele Régis Romele Docteur Gregoriev Alain Stern Alain Stern Malenkov
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Franta

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
borisvultur pe 20 Iunie 2021 10:43
Dussollier
Actorul Dussolier în rolul lui Stalin face toată magia flmului. Dictator manipulator, bolnav, misterios, crud, cu o logică bizară a arestărilor - o gamă diversă ținută într-un echilibru artistic absolut impecabil. De neuitat e și prestația Marinei Hands în rolul Annei - niciun gest contrafăcut.
1 0
nicoux pe 28 Decembrie 2012 09:27
Soarta si drama tulburatoare a oamenilor de rand deteminate de gandirea bolnava a lui Stalin pe ultimele momente ale vietii sale.
1 0
pisicuta1 pe 13 Noiembrie 2012 22:05
un film interesant ,o alta viziune a vietii de sfirsit a lui Stalin
1 0
laurentiu2008 pe 08 Iunie 2013 18:06
un film exagerat
am rezistat cu stoicism pana la finalul filmului. se stie ca stalin a avut o asistenta care ii alina suferintele fizice, in sensul real al cuvantului, dar folosind medicamente cu efecte halucinogene. din pacate, autorul, un pacalici francez de ultima scursura, denatueraza adevarul istoric. stalin o fi fost criminal, dar nu cred ca i-a distrus familia binefacatorului. pe sotul asistemtei l-a facut din simplu ofiter de rand inferior general de graniceri. deci ce e prea mult strica. asa ca viziunea francezului este una bolnava, exagerat de bolnava. preferam adevarul istoric, chair daca este bun sau rau. stalin este facut aici mai rau decat cred ca era. in concluzie - un film ratat. rusii ar trebuisa il dea in judecata pentru crearea unei imagini denaturate.
1 4
eduard_stratan pe 14 noiembrie 2014 14:35
Ai auzit cumva de chestia aia numita libertatea de expresie?
Daneata pe 02 Iulie 2021 19:16
Un film interesant
Mi-a placut acest film pentru ca nu si-a propus sa fie un film documentar, ci a pus mai degraba accentul pe atmosfera si pe absurditatile unui regim totalitar care a dus la moartea a milioane de oameni. Coloana sonora a filmului este excelenta si contribuie la crearea unei atmosfere apasatoare. Un film care merita vazut.
0 0
numerenume pe 06 Februarie 2013 10:29
Nu va plac filmele care si-au propus sa va lalaie? Avem aici opusul (poate chiar prea-prea) ,un film firesc , logic si subiectiv(doh) ..
0 0

Spune-ţi părerea despre Une exécution ordinaire

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells