Tres dias

(2008)

Tres dias

Poster Tres dias Poster Tres dias

Sinopsis Tres dias

Tres dias Ce-ar fi daca lumea ar lua sfarsit in urmatoarele 72 de ore? Ce ai face? Vecinii tai si rudele tale cum ar reactiona? Dar restul lumii?
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9

Caseta tehnică

AKA

  • Before the Fall

Produs de

Green Moon Productions

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Universal Pictures

Țara

Spania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lyghts pe 17 Februarie 2010 23:24
Te vei opri- şi eşti prins!
Filmul este pentru cei, care nu şi-au pierdut obiceiul de a gândi despre ceea ce priveşte. Meteorit, care poartă moartea spre pământ, este numai un complot cursiv, care dă un impuls pentru evoluţiile ulterioare. Genul este mai mult un triler psihologic, cu elemente de dramă şi detectiv. În centrul complotului - povestea unei familii spaniole sărace, care mai au să trăiască trei zile, la fel ca şi ceilalţi. Dar şi în aceste trei zile de viaţă, sunt forţaţi să lupte. Meritul filmului este doar jocul actorilor şi munca operatorului. În general, filmul pur şi simplu nu l-am putut opri, dar şi în memoria nu va rămâne pentru mult timp, nu-i în acest film ceva de care te poţi captura.
1 1
resztt pe 13 Februarie 2010 23:18
Sincer mi-a placut foarte mult acest film..... am avut probabil o curiozitate morbida sa vad un film spaniol despre sfarsitul lumii..insa desi este vorba despre finalul omenirii, actiunea se petrece in jurul unui personaj care are 3 zile sa se razbune....si cel mai interesant e ca efectele speciale sunt in ultimele 2 minute ale filmului....si fac tot filmul! vizionare placuta si astept si alte pareri...
0 0

Spune-ţi părerea despre Tres dias

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells