Trauma Center

(2019)

Centrul de traumă

Poster Trauma Center Postere Trauma Center

Sinopsis Trauma Center

Mai mult
Trauma Center

Trauma Center urmărește povestea unui detectiv însetat de răzbunare care este hotărât să rezolve misterul din jurul uciderii brutale a partenerului său și a unui informator. În acest demers, Wakes își unește forțele cu Madison, o martoră rănită în timpul împușcăturilor. Singură și blocată peste noapte într-un spital, femeia rănită trebuie să scape de o pereche de ucigași periculoși care sunt pe urmele singurei probe care îi poate implica într-o crimă odioasă: glonțul…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.0

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
spartacus pe 28 Ianuarie 2020 11:55
Încă un film in care Bruce Willis joacă un rol insipid, afișând aceeași atitudine a lehamite ca in ultimii 20 de ani, plictisit până la culme. Personal, recunosc sincer să am văzut filmul până la final dintr-un singur motiv - actrița din rolul principal, Nicky Whelan, de o frumusețe cum mai rar vezi în ultimul timp în filmele americane. Dacă nu era ea, nu aș fi avut răbdare ”să duc” filmul până la sfârșit.
2 3
user-5f1c827622353 pe 25 Iulie 2020 22:08
Cel mai prost film cu Bruce Willis ever????
...................................................................

1 0
xerses pe 13 Ianuarie 2020 18:43
Din pacate, Bruce Willis joaca in acest film doar ca sa fie o aparitie, dar la ceea ce facea inainte, acest film este ca o frectie la un picior de lemn.
1 1
ilarion_moga pe 07 Decembrie 2019 23:30
Film de vazut intr-o zi proasta
Acum na' am vazut cateva filme bune cu Bruce Willis asta, dar in ultima perioada toarna filme garla in care joaca de zici ca e drogat or somethin' . Nu spune nimic, ZERO, nici fun nu e si actiunea e proasta. NADA!
Bine ca-l salveaza blonda care face un rol ok. Ce sa mai, sunt filme jos palaria cu bugete mici dar nu si acesta.

1 1
emy_sinaia pe 06 Iunie 2021 17:24
Nimic deosebit.
Nu mai exista motivatia de altadata a lui Bruce Willis, filmul e fara culoare la modul in care actiunea e aproape lipsita si monotonia isi face loc incet incet.Nu pierzi nimic daca nu-l vezi.
0 0
hacman_mihaela pe 26 Mai 2020 22:50
ce se intampla?
filmul l-a avut pe Bruce Willis drept "guest star" da toata treaba a facut-o actrita australiana Nicky Whelan, care intre noi fie vorba a avut si niste actiuni incredibile...da asa e filmul....Cel mai bine ar fi ca Bruce sa lase locul altora la filme de actiune, plus ca daca si-ar schimba grimasa aia de pe fata poate ca ar fi altceva!
0 0
claudiu-daniel-lugoj pe 18 Martie 2020 18:39
claudiu-daniel-lugoj
Un film bunicel,actiunea e ok dar din pacate un Bruce Willis peste care au trecut anii si e vizibil nu mai are acea forta interioara care o avea odata.Filmele cu el nu mai sunt ce au fost odata.Cred ca ar trebui sa se lase de filme.
0 0
stricted pe 03 Ianuarie 2020 16:09
Slabutzz. .
0 1
flrtraian pe 31 Decembrie 2019 01:50
Trauma Center urmărește povestea unui detectiv însetat de răzbunare care este hotărât să rezolve misterul din jurul uciderii brutale a partenerului său și a unui informator. În acest demers, Wakes își unește forțele cu Madison, o martoră rănită în timpul împușcăturilor. Singură și blocată peste noapte într-un spital, femeia rănită trebuie să scape de o pereche de ucigași periculoși care sunt pe urmele singurei probe care îi poate implica într-o crimă odioasă: glonțul din piciorul ei. După ce ucigașii o urmăresc pe Madison într-un etaj abandonat al spitalului, ea ajunge să confirme cele mai mari temeri ale lui Wakes: cei doi bărbați sunt de fapt doi polițiști corupți care acoperă o crimă. Din fericire, Wakes este desemnat să o protejeze, iar pe măsură ce noaptea devine mai periculoasă, acesta așteaptă cu nerăbdare momentul… citeşte
0 3
bizonul pe 26 mai 2020 06:23
Nu ca n-ai avea dreptate, in povestea ta copiata, a sinopsisului, intrebarea este DE CE !

Spune-ţi părerea despre Trauma Center

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells