The Star

(2017)

Primul Crăciun

Poster The Star Postere The Star

Sinopsis The Star

Mai mult
The Star RO

The Star urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun. Bo, un măgar mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa zilnică de la moara din sat. Într-o zi, el își găsește curajul de a se elibera și în cele din urmă pornește în aventura viselor sale. În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie drăgălașă care și-a pierdut turma și Dave, un porumbel cu aspirații înalte. Împreună cu trei cămile sarcastice și unele animale…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Steven Yeun Steven Yeun Bo (voce) Keegan-Michael Key Keegan-Michael Key Dave (voce) Gina Rodriguez Gina Rodriguez Mary (voce)
Zachary Levi Zachary Levi Joseph (voce) Kelly Clarkson Kelly Clarkson Leah (voce) Patricia Heaton Patricia Heaton Edith (voce)
Kristin Chenoweth Kristin Chenoweth Abby (voce) Christopher Plummer Christopher Plummer Herod (voce) Mariah Carey Mariah Carey Rebecca (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Affirm Films

Distribuitorul international

Columbia Pictures

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Box office The Star

Weekend premieră (29.01.2018)
  • Loc 3
  • Spectatori 21.588
  • Încasări (RON) 377.339,00
Total
  • Spectatori 83.113
  • Încasări (RON) 1.426.504,00
  • Încasări (USD) 378.739,28

Părerea criticului

CristinaGrig pe 30 Ianuarie 2018 12:33
The Star – povestea Crăciunului, așa cum nu a mai fost spusă până acum
Pentru cei care au uitat că în povestea nașterii lui Iisus un rol destul de important l-au avut și niște umile animale, The Star (cu lansarea la noi pe 2 februarie) umple golul. Animația ce îi are printre vocile celebre pe Oprah, Tyler Perry și Zachary Levi prezintă, așadar, originile Crăciunului din perspectiva animalelor care și-au adus aportul la nașterea celui numit în religia creștină „Mântuitorul – Regele Lumii”. Prin ce aventuri trec acestea ne arată Bo, măgărușul cu vise mărețe, dornic să schimbe moara la care trudea cu caravana regală.

Bo reușește să scape din mâinile stăpânului său, însă ajunge, grație cuplului Maria – Iosif, să fie de ajutor unui alt „rege”. Scenariul modifică pe ici, pe colo, povestea din Biblie (Iosif nu este un bătrân, ci un tânăr destoinic, iar ansamblul forțelor trimise de Irod pentru a… citeşte

1 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
claudiu-daniel-lugoj pe 07 Aprilie 2018 18:54
claudiu-daniel-lugoj
O animatie buna despre nasterea lui Isus,o animatie buna pentru copii si nu numai.Este o animatie haioasa ce merita vizionata.
0 0
alexdonc pe 12 Decembrie 2017 09:46
Când se lansează?
Dacă nu se lansează în această iarnă probabil că nici nu va mai fi adus la noi... Se pare că deocamdată doar pe Amazon va fi disponibil în Februarie 2018 ceea ce este iar prea târziu pentru toată lumea.
0 0
giovanny72 pe 6 februarie 2018 17:41
Este disponibil online..

Spune-ţi părerea despre The Star

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Star
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells