The Quiet Earth

(1985)

The Quiet Earth

Poster The Quiet Earth Postere The Quiet Earth

Sinopsis The Quiet Earth

Pamantul tacut Bazat pe romanul lui Craig Harrison, Pamantul tacut al lui Geoff Murphy este o originala variatie neozeelandeza pe clasica tema a ultimului om pe pamant. Omul de stiinta Zac Hobson (Bruno Lawrence) se trezeste intr-o dimineata si descopera ca a ramas singur pe lume, in urma unui proiect stiintific nereusit.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Produs de

Mr. Yellowbeard Productions Limited & Company

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

CBS/Fox Home Video

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 27 Decembrie 2016 19:20
Parca-i "10 negri mititei" in varianta vazuta in oglinda, adica invers. La inceput avem doar un cuc nauc ramas singur pe lume, apoi mai iese unul din joben, apoi inca unul, ma si gandeam : unde or fi stat aia ascunsi ?, si ca pana la final o sa se populeze iarasi planeta de n-or sa mai aiba loc unii de altii. Amu, mai in gluma, mai in serios, v-ati gandit vreodata ce-ati face dac-ati ramane singuri pe lume ? Da' singuri, doar voi si umbra voastra pe pamant. Eu daaaaaaaaaaaaa. Si tocmai pentru ca uneori prin capul meu mai bate vantul si imi zboara mintea departe, ma gandesc ca planetei asteia i-ar fi mai bine fara noi, care n-am stiut decat s-o distrugem si s-o calcam in picioare, sa-i consumam resursele cu egoism si lacomie, gandindu-ne doar la noi si la matul nostru, ca, deh, dupa mine, potopul. Am vazut mai de mult un documentar in care se spunea ca planeta s-ar reface complet intr-un… citeşte
1 1
Kuhaylan pe 30 Noiembrie 2016 11:43
WD 1
...................................................
1 2
Horatiucrisan pe 27 Iulie 2023 12:35
Poate a fost un film reușit pentru acea perioadă însă eu nu am reușit să vizionez mai mult de 30 de minute in principiu pentru faptul că nu se întâmplă nimic și nici nu se oferă explicații pertinente pentru dispariția oamenilor de pe Pământ.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Quiet Earth

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Quiet Earth
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells