The Lifeguard

(2013)

The Lifeguard

Poster The Lifeguard Poster The Lifeguard

Sinopsis The Lifeguard

The Lifeguard

O fostă șefă de promoție demisionează ca reporter la New York și se întoarce acolo unde a fost ultima oară fericită: casa ei unde a copilărit, în Connecticut. Acolo începe să lucreze ca salvamar, începând o relație periculoasă cu un adolescent cu probleme.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6

Caseta tehnică

Produs de

C Plus Pictures

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MNarcis pe 10 Ianuarie 2014 10:59
Filmul este bun fara indoiala (asta daca va regasiti macar un pic in personajul interpretat de Kristen Bell). Filmul este despre maturizare, stresul din ziua de astazi, evadarea din rutina obisnuita de zi cu zi, presiunea de pe umeri nostri, a anilor ce trec parca mult prea repede si parca ne obliga sa ne maturizam, sa ne intemeiem o familie doar pt ca am ajuns la acea varsta si ar fi cazul (chiar daca nu ne dorim), m-am regasit destul de mult in filmul asta asa ca trebuie sa il laud si sa il recomand. Filmul este bun, imprevizibil, destul de original, nu am avut nici un Deja Vu cand am vizionat acest film (asa cum s-a intamplat in cazul filmului: ''About Time'' 2013), daca vreti sa vizionati un film despre viata reala, deloc usoara si plictisitoare a omului normal de rand (de ce spun asta? pt ca nimeni nu are superputeri si\sau lumea nu este in pericol de extinctie), atunci il recomand! citeşte
3 0
wyk_sandu pe 23 Noiembrie 2016 03:14
Nu prea mi.a placut.o amestecatura de personaje....am inteles ca e viata acuala a multora dintre noi....dar chiar asa haotica?!?!nu's ce sa zic nu il recomand perdere de timp!!
0 0
ophelia_krecht pe 11 Ianuarie 2016 10:15
O poveste foarte interesantă,actuală ;a fost încadrat doar la genul dramă dar este şi o frumoasă poveste de dragoste între două personaje pline de sensibilitate .
0 0
ama88 pe 07 August 2013 19:04
mie mi-a lasat un gust amar acest film...destul de sec
0 3

Spune-ţi părerea despre The Lifeguard

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The Lifeguard
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells