The Holding

(2011)

Poster The Holding Postere The Holding

Sinopsis The Holding

Mai mult

In mediul rural din Anglia, Nancy isi creste fiicele singura, cu dificultati financiare, traind intr-o ferma cu un singur angajat, Cooper, sotul sau fiind dat disparut cu mult timp in urma. Vecinul sau Karsten si fiul acestuia intentioneaza sa-i cumpere ferma presand-o financiar.

La ferma soseste un calator, Aden si o ajuta pe Nancy. Aden ii explica ca a fost prieten cu sotul sau pe o platforma si se ofera sa munceasca pentru hrana si cazare. Nancy accepta…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Alehanndra
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.7

Caseta tehnică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 04 Martie 2012 20:35
un film interesant prin degenerarea lucrurilor , neasteptate , dar si prin inversarea pozitivitatii personajelor , lucru atat de neasteptat in prima faza . filmul are si o latura psihologica , iar cadrele atat de ample , care vorbesc de la sine , fac actiunea si mai complexa , mai stransa si evident , mult mai tensionata . iar cadrul in care se desfasoara povestea , unul izolat , face treaba si mai incurcata , altfel spus mult mai captivanta , pana la finalul putin cam subit , in raport cu ce am vazut pana atunci . oricum , peliculei ii merita acordat credit .
0 0

Spune-ţi părerea despre The Holding

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells