The Adventurer

(1917)

Charlot evadat

Poster The Adventurer Postere The Adventurer

Sinopsis The Adventurer

Mai mult

De aceasta data Micul Vagabond este un puscarias proaspat evadat din inchisoare. Urmarit de gardieni el se ingroapa in nisip, dar din nefericire pentru unul dintre gardieni se va odihni chiar in apropierea ascunzatorii sale. In scurt timp se va declansa din nou urmarirea lui Charlie, acesta reusind sa scape inot de cei trei gardieni. O tanara impreuna cu pretendentul la mana eiv(destul de batran de altfel) se afla impreuna pe chei si o vor vedea pe mama tinerei cazuta in apa. Pentru ca "gentleman-ul" nu…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 05 Ianuarie 2017 19:05
Demonstrație excepțională de acrobație și de umor
Urmărit de poliție după ce a evadat din închisoare, Charlot salvează de la înec trei persoane dintr-o familie bogată și intră în favorurile ei. Logodnicul fetei îl identifică însă pe intrus și face tot posibilul ca să-l alunge de acolo, informând autoritățile.

Ultimul film realizat de Chaplin pentru Mutual Film Corporation seamănă cu filmele Keystone Cops produse de Mack Sennett și foarte populare în acea vreme. Aici are loc ultima apariție cinematografică a lui Eric Campbell (în rolul logodnicului fetei), care va muri în decembrie 1917 în urma unui accident auto produs în timp ce conducea către casă în stare de ebrietate.

”The Adventurer” exploatează în mare măsură abilitățile acrobatice ale lui Chaplin, conținând urmăriri haotice pe plajă și pe scările unei case, o utilizare în scop comic a ușilor glisante,… citeşte

3 0
cosmin_kedii pe 16 Martie 2013 18:27
Scenariul este bine documentat si ne ofera cateva secvente bune . Charlie Chaplin este excelent in acest film
0 2
cetateanu pe 02 Octombrie 2010 18:03
Film care il are in rol principal pe celebrul actor de comedie Charles Chaplin in plus el asigurand si regia.Un actor care pe langa mimica specifica avea o mobilitate extraordinara putand face ce vrea cu corpul sau.
0 2
cosmin_kedii pe 16 martie 2013 18:41
esti tare la toate filmele cu Charles Chaplin ai scris la fel

Spune-ţi părerea despre The Adventurer

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu The Adventurer
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells