Tasmanian Devils

(2013)

Diavolii tazmanieni

Poster Tasmanian Devils Poster Tasmanian Devils

Sinopsis Tasmanian Devils

Vizitatorii unui parc izolat din Tasmania devin prada unor creaturi ucigașe, al căror rol este să apere de intruși respectivul teritoriu.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.6

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zeno.marin pe 27 Decembrie 2014 02:15
Pazea!
Al dracului tasmanian sa fiu daca am vazut film mai prost in viata mea.... Sunt stupefiat si nu imi revin... E inuman de prost, la limita cruzimii fata de spectator si nu exista scara Richter, logaritmica sau macar de incendiu sa masori treaba asta. Cred ca astazi, 27 decembrie 2014, a fost atins punctul suprem al idioteniei confundabile in mod tragic cu ridicolul. O sa va intrebati ce diavolul tazmanian poate sa fie tragic aici. Pai simplu: ca exista posturi de televiziune care cumpara si difuzeaza asa ceva (sau o fi gratis?). Si mai terifiant este ca e legal sa produci filme atat de proaste incat nu depasesc nota 3 nici macar pe IMGB.
Puncte amuzante: animatiile penibile ale creaturilor cu chip de dinozaur (da, nu le-au iesit prea bine diavolii aia). Mentiune speciala: racnetele de spaima ale actorilor ("AooOoOuuuUAAoooaa ...aoooOOAaaa..." [am incheiat citatul]). Puncte sinistre:… citeşte

1 0

Spune-ţi părerea despre Tasmanian Devils

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells