Sweet Karma

(2009)

Sweet Karma

Poster Sweet Karma Postere Sweet Karma

Sinopsis Sweet Karma

Sweet Karma

Determinată să răzbune moartea sorei ei, o tânără rusoaică mută se infiltrează în industria subterană a sexului din metropola Toronto.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Phase 4 Films

Țara

Canada

Site oficial

Sweet Karma

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
serban_ionescu pe 07 Aprilie 2018 23:51
Strict comercial, la limita mediocritatii
Un thriller fara pretentii, in care latura cu adevarat de valoare artistica este practic absenta. Doar finalul filmului si anume numai ultimele aproximativ 10-12 minute efective, introduc o oarecare nota de suspans cat si o surpriza finala relativa, elemente fara de care, dupa modul de desfasurare a actiunii pana in aproximativ minutul 70 (adica cam cel putin 90% din durata lui efectiva), personal oscilam intre a-i acorda fie 3, fie 4 stele. Desi inclusiv interpretarile actoricesti sunt "fade", modeste, parca impersonale si lipsite de expresivitate si orice urma de traire psihologica artistic exteriorizata, remarc totusi frumusetea deosebit de atractiva a actritei Shera Bechard in rolul principal al Karmei. La acelasi nivel modest se situeaza si regia si scenariul filmului.
Acord totusi la limita (cu oarecare indulgenta) 5 stele acestui film si asta doar prin prisma ultimelor… citeşte

0 0
cosmin742000 pe 30 Iulie 2017 10:48
Un thriller erotic canaian slab despre o fata muta in Rusia care se infiltreaza in mafia traficuli e carne vie din Toronto in scopul razbunarii surorii ei , ucisa e aceasta mafieColoana sonora e poluare fonica.
0 2
eduard_stratan pe 7 martie 2023 23:01
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre Sweet Karma

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells