Summer Heights High

(2007) - Serial TV

La liceu

Poster Summer Heights High Postere Summer Heights High

Sinopsis Summer Heights High

Mai mult

La liceu este un serial de comedie plasat intr-un liceu din Australia.

Realizatorul, Chris Lilley ("We Can Be Heroes"), a creat un show dement, cu umor in cascade si personaje cu care va veti idendifica sau va vor aminti de colegii de scoala; le veti indragi din prima clipa. Amuzant, pe alocuri absurd, chiar socant, La liceu ne dezvaluie o lume in care problemele marunte devin uriase. Acesta este locul unde se poate intampla ca sperantele sa se naruie sau visele sa se implinesca.…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: valik
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 8.5
Chris Lilley Chris Lilley Ja'mie Asolima Tauati Asolima Tauati Leon Iro Utaifeau Iro Utaifeau  Joseph (8 episodes, 2007)
Alicia Banit Alicia Banit  Kaitlyn (7 episodes, 2007) Nicole Joy Tan Nicole Joy Tan  Bec (7 episodes, 2007) David Lennie David Lennie  Doug Peterson (8 episodes, 2007)
Maude Davey Maude Davey  Jan Palmer (6 episodes, 2007) Stan Roach Stan Roach  Rodney Parsons (8 episodes, 2007) Kristy Barnes-Cullen Kristy Barnes-Cullen  Sarah Wheatley (8 episodes, 2007)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragomara pe 23 August 2011 21:08
Am revenit asupra notei iniţiale, unde văzusem doar un episod
Monument de proste e puţin spus! Protagonista aduce foarte bine cu un travestit, incredibil de înaltă şi masculinizată, cu o voce dezgustătoare, în puţinele episoade văzute nu m-a convins nicidecum că ar fi femeie. Unul dintre cele mai jenante momente a fost cel în care tipa (tipul) s-a îndrăgostit de un puşti mult mai mic ca vârstă şi fizic decât ea (el) şi i-a dat o întâlnire etc. :-((
Apoi, proful de dans/ teatru e un homo cu acte-n regulă, nu că aş avea ceva cu ei, însă totuşi nu mi-ar plăcea ca ei să-mi educe copiii! Absolut jenant! Absolut şocant de penibil!
Unde dracu'o fi văzut Valik umorul, numai el ştie?! :-(((

0 0

Spune-ţi părerea despre Summer Heights High

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells