Status: Unknown

(2014)

Status: necunoscut

Poster Status: Unknown Poster Status: Unknown

Sinopsis Status: Unknown

Mai mult

După o reuniune de liceu, Jessica și Cynthia reiau legatura cu prietena lor din copilărie Karen și promit să rămână în strânsă comunicare

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.6

Caseta tehnică

Produs de

Active Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Lifetime Television

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
AdriAdrianna98 pe 19 Februarie 2017 15:19
Destul de mediocru. Are unele momente bune ca te tine cumva prins in poveste, dar apoi sunt niste faze de tot rasul.
O urmarire pe scari care arata ca un joc de prinselea intre 2 fetite, un sot care la 12 noaptea nu are altceva mai bun de facut decat sa se ocupe de gradina si nu are cum altcumva sa duca frunzele stranse decat intr-un sac pus si legat in asa fel incat sa semene cu-n cadavru.
Foarte cliseic, singurul lucru care l-a salvat sa nu-i dau nota mai mica, nu, nu au fost actorii pentru ca si ei au cam fost de tot rasul, ci faptul ca desi e atat de prost si mediocru m-a facut totusi sa nu schimb canalul pana la sfarsit,
Nu recomand! Poate doar daca sunteti la inceputul genului de film stalker, thriiler. E un preludiu al genului, nu cel mai bun, dar poate fi considerat asa.

1 0
Dragos.87 pe 30 Mai 2017 17:53
Daca dai prea multa atentie acestui film s-ar putea sa ai ceva la cap deoarece este un subiect total neinteresant.Majoritatea fazelor sunt aiurea rau si banale iar acele cateva faze importante sunt brusc intrerupte neavand continuitate.Un subiect penibil si sters cu spionari online prost pus in practica pe care nu-l recomand nimanui!
0 0

Spune-ţi părerea despre Status: Unknown

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells