Spycies

(2019)

Mâț și Chiț: Spioni blană

Poster Spycies Postere Spycies

Sinopsis Spycies

Spycies DUB

Vladimir și Hector, doi agenți secreți diferiți din toate punctele de vedere, încearcă să recupereze un material strict secret furat de intruși necunoscuți.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5
Kirk Thornton Kirk Thornton Vladimir (voce) Dino Andrade Dino Andrade Hector (voce) Salli Saffioti Salli Saffioti Mia (voce)
Karen Strassman Karen Strassman Chloe (voce) Jamieson Price Jamieson Price Doc / Kotor (voce) Ioana Calotă Ioana Calotă Chloe (voce, limba română)
Debi Derryberry Debi Derryberry Melinda / Jim (voce) Claudia Prec Claudia Prec Mia (voce, limba română) David Lodge David Lodge (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Lux Populi VFX, Lux Populi Production

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Eurozoom

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Idea Film Distribution

Țara

China, Franta

Box office Spycies

Weekend premieră (21.08.2023)
  • Loc 7
  • Spectatori 7.920
  • Încasări (RON) 170.674,81
Total
  • Spectatori 36.141
  • Încasări (RON) 655.712,90
  • Încasări (USD) 142.577,75

Părerea criticului

IoanaTisler pe 25 August 2023 12:25
Mâț și Chiț: Spioni blană (2019)
În lumea cinematografică, dincolo de blockbuster-ele la care ne așteptăm să zdruncine box-office-ul, există și filme precum „Mâț și Chiț: Spioni blană” (2019), care surprind prin poveste, personaje și execuție, chiar dacă nu se pot lăuda cu bugetele astrale ale giganților industriei. Filmul regizat de Guillaume Ivernel și Zhiyi Zhang, o colaborare franco-chineză, este o aventură de spionaj animată care ne invită într-o lume detaliată și aproape reală, unde fiecare detaliu contribuie la construirea unei povești pline de sens și emoție.
Proiectul, finanțat de iQIYI Motion Pictures și produs de Lux Populi, este rezultatul muncii a peste 250-300 de persoane, cu echipe de producție amplasate în Franța și China. Designul de personaje, modelarea, precum și o parte a post-producției au fost realizate în studiourile Lux Populi din Paris, dar și în… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Spycies

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells