Solstice

(2008)

Solstițiu

Poster Solstice Poster Solstice

Sinopsis Solstice

Mai mult

La șase luni de la sinuciderea surorii sale gemene, Sofie, Megan încă îi plânge moartea și îi simte lipsa. Într-o zi, Megan pleacă împreună cu prietenii ei Christian, Zoe, Mark și Alicia, la casa părinților ei din Nowell Lake, Louisiana, pentru a sărbători solstițiul de vară. În timp ce fac provizii la magazinul din localitate, Megan se împrietenește cu vânzătorul Nick și cumpără o revistă în care găsește un articol despre comunicarea cu cei morti în timpul solstițiului…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: ama88
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3

Caseta tehnică

Produs de

Endgame Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Benelux Film Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Solstice

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
c3z4r pe 22 Martie 2009 03:00
Film si atat
Creat in sabloanele unui thriler acest film este atat de brut incat il putem povesti in 5 minute fara sa omitem nimic deosebit.L-am urmarit mi-a placut dar e enervant sa urmaresti un film din care nu prea ai ce alege un minut la inceput esti introdus in tema apoi scena cheie a filmului si de aici marea tragedie cu tente de uimire si surprindere .Am fost tare rautacios povestea e interesanta dar se putea mai mult poate chiar si din partea actorilor.Daca vrei sa vezi un film thriller fara alte pretentii e perfect numai sa iti cauti rabdarea sa rezisti pana la scena cheie.
4 0
paul2000 pe 08 Septembrie 2011 21:20
Un film horror bunicel, cu o idee interesanta, insa cu un scenariu subtirel! Actorii joaca bine, momentele infricosatoare sunt prezente, finalul este neasteptat, insa efectele sunt slabe si este plin de clisee! Merita vazut in cazul in care nu aveti altceva mai bun!
3 0
Cipryone pe 04 Iulie 2011 08:39
O tanara scoate la iveala un infiorator secret despre sora ei geamana care a comis suicid cu cateva luni inainte...
3 0
into_the_labyrinth pe 10 Iunie 2011 22:13
Ideea care sta la baza filmului e interesanta, iar finalul are cateva elemente-surpriza foarte bine alese, dar... din pacate, realizarea lasa destul loc de mai bine. Efectiv nu inteleg ce cauta in acest film anumite dialoguri asa-zis comice (de-a dreptul penibile), clisee sunt destule, iar interpretarea e perfectibila. Totusi, pt. amatorii genului merita vazut pana la sfarsit pt. surprizele de care aminteam. Bunicel... dar nu iesit din comun
3 0
loveislife pe 06 August 2009 20:26
Bunicel film............................
E oleaca plictisor,mai ales ca eu l-am vazut fara titrare

3 0
isa pe 10 Iulie 2009 12:38
inceputul mi s-a parut chiar plictisitor. povestea e buna insa au tras-o prea mult de par, adica putea fi mult mai simplu. aproape imi pierdusem speranta ca se va intampla ceva. totusi s-a intamplat si parca nu mi-a mai parut asa rau ca l-am vazut. e ok pt amatorii genului.
3 0
BiancaFlorela pe 31 Iulie 2012 02:42
Este un film bine gândit. Elisabeth Harnois joacă foarte bine. Merită văzut. Din partea mea... 10+
1 0
crisalisa pe 27 Octombrie 2011 10:46
Nu l-as include in categoria horror sub nicio forma...mai mult m-am uitat datorita distributiei- Amanda Seyfried (Chloe) si Shawn Ashmore (Frozen).
1 1

Spune-ţi părerea despre Solstice

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Solstice
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells