Severance

(2022) - Serial TV

Severance

Poster Severance Postere Severance

Sinopsis Severance

Severance
Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.7

Caseta tehnică

Produs de

Endeavor Content

Distribuitorul international

Apple TV+

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
hitman78 pe 26 Aprilie 2022 14:09
Serial distopic foarte interesant cu trimiteri către mediul corporatist care distruge viața oamenilor influentandu-le deciziile și obligandu-i sa respecte fel de fel de reguli cretine prin inserarea unui cip in creier prin care li se activează disocierea adică pierderea completa a memoriei pe timpul cât sunt la munca fata de viață personală și invers.Super buna regia lui Ben Stiller,actorii sunt foarte buni cu un mare plus pentru Britt Lowe,nu am mai auzit de ea până acum și sigur am s-o urmăresc in continuare.Excelenta și muzica și suspansul creat deși livrat in doze mici te tine conectat,aștept cu interes sezonul 2.
4 0
dmsteaua pe 14 Iunie 2022 02:49
Un serial fascinant,intrigant și,oarecum,nu pentru oricine. Nu pot să cred că doar 2 comentarii am găsit aici,dar mă bucur că sunt pertinente,pe lungimea mea de undă. Când vezi că la unele mizerii sunt zeci de comentarii,iar la un așa serial interesant și inteligent doar 2-3 își dau cu părerea,atunci merită să îți pui întrebări.
2 0
Costirik pe 01 Mai 2022 15:16
Este un serial incredibil. Toata acea atmosfera, muzica, jocul actorilor, modul si unghiurile de filmare, acele holuri interminabile,intro-ul episoadelor, starea de disconfort si anxietate pe care ti-o ofera, doza suficienta de mister si twist-uri te fac sa-l urmaresti cu sufletul la gura.Nu e pe un canal cunoscut de streaming, dar cum informatia circula rapid in ziua de azi si poti sa gasesti foarte usor orice pe internet, ma asteptam la mai multe aprecieri pe pagina asta. Alaturi de From si Outer Range sunt surprizele placute pana acum ale anului 2022.
2 0
Oldman68 pe 27 Octombrie 2022 21:13
Nu pot să-nțeleg cum notăm cu 10 diverse povești cu dragoni, dar o serie la cel mai bun nivel trece neobservată...
"Severance" pune întrebări, nu prea dă răspunsuri - este cariera profesională mai presus de viața de familie?
Răspunsul ,în sezonul 2.
Poate...

1 0
user-61fb80a6f0cd9 pe 05 Aprilie 2024 12:35
Programare predictiva pentru acceptarea agendei celor de la WEF.
0 0
Iulidesprefilme pe 30 Decembrie 2022 15:09
Adam Scott ar putea primi un Glob de aur în 2023, la categoria cel mai bun actor într-un serial TV pentru rolul său...
0 0
imagine pe 16 Aprilie 2023 10:40
Slab
O fi el distopic si cu o idee care, la baza, este interesanta insa.... cadre lente, orice actiune care poate fi efectuata in 3 secunde, se face in 14.... Prea lent, prea plictisitor. Am suferit vreo 3 episoade, am adormit de cate 3 ori ori la fiecare dar, gata. Poate nici neuronul meu nu e pe Tarkovsky, pe de-astea, poate dupa 12 ore de munca are nevoie de ceva mai simplu si mai antrenant, mai cu vino'ncoa! Imi cer la scuze la domnii intelectuali si iubitori de filme de arta si profunde, dar la mine nu s-a putut mai mult :D
0 3

Spune-ţi părerea despre Severance

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Severance
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells