Satanic

(2006)

Satanic

Poster Satanic Postere Satanic

Sinopsis Satanic

Dupa un accident de masina, tatal moare, iar fiica sufera rani grave la cap si la fata, si trebuie sa i se reconstruiasca fata.

Fosta rebela si participanta la ritualuri satanice, fata pare ca s-a schimbat cu totul si e o persoana normala. Fara parinti si cu o reputatie rea, este luata intr-o institutie de ingrijire condusa de un cuplu corupt. “Scena dusului a fost singura care merita din tot filmul” , parere a unui spectator
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.0

Caseta tehnică

Produs de

MEB Entertainment

Distribuitorul international

American Cinema International

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Sharlene pe 03 August 2011 09:53
nu va recomand acest film nici daca sunteti plictisiti pt ca o sa va plictisiti si mai mult :)))sincer nu merita vazut,prost regizat,interpretare lamentabila.........
2 0
pada pe 12 Iulie 2009 16:46
pada
stupid film,partea cu dusul e singura care merita din tot filmul,pacat.nu va piedeti vremea,filmul asta nu il recomand la nimeni.
2 1
zumzooma pe 07 Decembrie 2012 19:21
Nu ma asteptam sa aiba un asa final.Dupa un inceput greu si anevoios as fi zis ca e un film simplu ca poveste dar pana la urma s-a dovedit a fi ceva interesant si cat de cat intortocheat.Mi-a placut ca ideea a fost aproape de realitate si ca nu au aruncat si niste fantome "ieftine" pentru ca atunci,cred eu,chiar ar fi stricat filmul de tot.
1 0
Cipryone pe 04 Iulie 2011 18:11
am vazut filmul mai de mult am crezut ca e interesant.da a fost jalnic.oricum merge sa te uiti de plictiseala.
1 0
LucaBlueBoys pe 18 August 2015 23:36
Nota 6
Nu este rau filmul ca idee si poveste, fiind interesant iar deznodamantul oarecum neasteptat. Problema este ca si realizare simtindu-se mirosul de low budget si regia destul de slaba. In lipsa de altceva, merge. Enjoy it!
0 0

Spune-ţi părerea despre Satanic

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi horror
jinglebells