Sadakatsiz

(2020) - Serial TV

Infidelul

Poster Sadakatsiz Poster Sadakatsiz

Sinopsis Sadakatsiz

Mai mult

Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit. Anii au trecut, Asya a devenit un medic renumit, şi în acest context a ajuns să-l întâlnească pe Volkan (Caner Cindoruk), un bărbat charismatic, de profesie arhitect, de care s-a îndrăgostit. Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali, băiatul cuplului. Asya și-a…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Țara

Turcia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
danyla pe 19 Noiembrie 2022 23:05
Logica si morala musulmana nu prea se potriveste cu cea europeana.
Filmul este relativ simplu. Spune povestea medicului Asya Ylmaz din momentul in care este inselata de sotul ei, arhitectul Volkan Aslan, totul desfasurandu-se in decorul unui mic orasel oriental in apropiere de Istambul.
La inceput Volkan apare ca personaj negativ, inselandu-si sotia si casatorindu-se cu amanta, apoi incercand sa o determine pe aceasta prin metode brutale sa ii cedeze tutela singurului lor fiu.
Serialul pe masura ce se deruleaza isi pierde din calitate, deoarece Volkan din erou negativ devine o victima, mai precis o victima a propriei sale iubiri pentru fosta sotie, iar actiunile acestuia decurg in consecinta.
Nu am reusit sa-l vad pana la sfarsit deoarece a devenit enervant !
Obsesia scenaristilor de a-l prezenta pe Volkan ca fiind principalul erou negativ si intoleranta… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Sadakatsiz

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells