Run

(2020)

Salvează-mă

Poster Run Postere Run

Sinopsis Run

Mai mult
Run

Se spune că de dragostea unei mame nu ai cum să scapi, dar, pentru Chloe, asta nu e o alinare, ci o... amenințare.
În relația lui Chloe (debutanta Kiera Allen) cu mama sa, Diane (Sarah Paulson) e ceva nefiresc, ba chiar sinistru... Diane a crescut-o pe fiica sa în izolare completă, controlându-i fiecare mișcare de când s-a născut, dar acum Chloe a început să suspecteze că exagerat de protectoarea ei mamă îi ascunde ceva.
Scenariștii, producătorii și regizorul care au realizat filmul Căutarea ne…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Lionsgate

Distribuitorul international

Splendid Film

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dany6960 pe 22 Noiembrie 2020 10:00
Un thriller de exceptie, un joc de-a soarecele si pisica intre o mama dezaxata rau (Sarah Paulson) si fiica ei imobilizata intr-un scaun cu rotile. Asta e primul film al tinerei Kiera Allen si dupa cum joaca cred ca vom mai auzi de ea. Un film de neratat.
5 3
Costirik pe 30 noiembrie 2020 22:25
E imobilizata intr-un scaun cu rotile si in viata reala. Cate roluri crezi ca o sa mai obtina??
liana10 pe 18 Iulie 2021 04:11
Filmul are la bază povestea adevărată a lui Gypsy Rose Blancharde. Mama ei a ţinut-o în scaunul cu rotile, invocând tot felul de boli, chiar dacă Gypsy era sănătoasă şi putea merge. Când a descoperit că mama ei o minte, a confruntat-o, iar aceasta a ţinut-o legată de pat, timp de două săptămâni. Pe un site de dating a cunoscut un tânăr care i-a devenit iubit şi i-a povestit tot chinul prin care trece. Au hotărât să o omoare, iar asta s-a întâmplat în 2019. Poliţiştii au găsit-o pe mama lui Gypsy înjunghiată de 22 de ori. Tânărul a fost condamnat la 18 ani de închisoare, iar Gypsy la 10. Filmul nu conţine povestea amoroasă şi nici crima asupra mamei ei. Puteau să respecte adevărul, dar scenariştii americani au schimbat totul, după bunul plac.
1 0
1900toamna pe 10 decembrie 2021 19:09
Cine vrea sa ii vadă povestea, se uita la The act, de ce ar mai face cineva inca un film cu fix aceeași poveste?
Costirik pe 30 Noiembrie 2020 22:32
E bunicel, merita o vizionare. Cred ca Diane avea un fel de Munchausen syndrome by proxy, o problema mentala intalnita in cateva filme, recent in superba miniserie Sharp Objects.
1 0
user-658c38dbaf922 pe 29 Februarie 2024 18:09
Foarte bun filmul. Merita văzut, iar nota este corectă!
0 0
natalia_castego pe 30 Noiembrie 2022 02:07
Un film de zile mari, de la care nu am avut niciun fel de așteptări, dar care m-a captivat în totalitate. Jocul actorilor a fost unul excepțional, și m-a ținut în priza pana la final. Aveam convingerea ca va fi un alt film care mă va plictisi, dar aici intervine vorba aia. Nu judeca cartea după coperta.
Recomand!

0 0
AdinaBC pe 29 Martie 2022 13:35
Desi au vrut sa fie inclusive avand o actrita cu dizabilitati nu cred ca era cazul avand in vedere ca in realitate Gypsy putea merge, paralizia fiind o fabricatie a mamei ei. Fata povestea cum a fost si prinsa mergand de care mama ei care apoi se razbuna tinand-o legata de pat 2 saptamani. Actiunea filmului progreseaza foarte lent, in realitate povestea fiind mult mai complexa si sinistra lucru care nu mi s-a parut explorat suficient.
0 0
Dragos.87 pe 02 Februarie 2022 01:31
Lipsit de idei si intensitate..
Filmul se învârte in jurul celor doua personaje,este mai mult o drama cu nuanțe de horror si o mica doza de suspans..are o atmosfera acceptabila,ritmul este scăzut dar povestea este foarte mult trasa de par,nu sa mai venit cu idei pe marginea subiectului astfel incat sa te tina mai captivat,s-au rezumat doar la o idee si au mers cu ea pana la final,nu au mai progresat in nici un fel producătorii..oricum nu strica o vizionare..!
0 0
daruc pe 29 Noiembrie 2021 21:10
Horro nici pe departe, suspans undeva de la jumatatea filmului, deznodamantul nu mi s-a parut "wow" deoarece acest subiect a mai fost pus si in alte filme, personajele joaca ok, mai ales "psihopata aia".
0 0
tonymaestrul pe 04 Martie 2021 18:15
Un film bunicel, cu siguranta nu horror. Te tine in suspans cam de pe la jumatatea filmului pana spre sfarsit. Sfarsitul pot spune ca este neasteptat in care se adevereste zicala ochi pentru ochi si dinte pentru dinte .
0 0
lavara_laiarna pe 01 Decembrie 2020 09:18
Dragostea exprimată și prin fapte este la fel. .de plăcută .
0 3

Spune-ţi părerea despre Run

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Run
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells