Rio Lobo

(1970)

Rio Lobo

Poster Rio Lobo Postere Rio Lobo

Sinopsis Rio Lobo

Mai mult

Un western clasic cu John Wayne, ce debutează cu jefuirea de către forțele confederate a unui tren cu bani, aparținând Uniunii. Colonelul trenului (Wayne) îi aruncă în închisoare pe liderii opoziției (Jorge Rivero, Chris Mitchum), dar cei trei vor deveni buni prieteni la sfârșitul războiului. Împreună vor căuta trădătorii responsabili de jefuirea trenurilor de către Confederație, o misiune care culminează cu schimburi de focuri dezlănțuite.

Rio Lobo este a cincea…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
John Wayne John Wayne colonel Cord McNally Jorge Rivero Jorge Rivero căpitanul Pierre Cordona Jim Davis Jim Davis
Susana Dosamantes Susana Dosamantes Maria Carmen Jennifer O'Neill Jennifer O'Neill Shasta Delaney Peter Jason Peter Jason locotenent Forsythe
Jack Elam Jack Elam Phillips Sherry Lansing Sherry Lansing Amelita Sondra Currie Sondra Currie
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • San Timoteo

Produs de

Batjac Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin_kedii pe 28 Februarie 2013 12:54
Filmul, care marchează colaborarea a cincea și ultima dintre John Wayne și Howard Hawks, este un real succes. Pentru ultimul său film, director al "Red River" oferă un cadou ,John Wayne este deosebit de confortabil în rolul colonelului Yankee, Jorge Rivero este uimitor ca Capitanul Pierre Cardona ,si unele actrite fermecătoare - inclusiv Jennifer O'Neill, Dosamantes Susana sau Sherry Lansing - care aduc o doză, destul de adecvata cu luminozitate și farmec.
1 0
victor_homescu pe 13 Ianuarie 2017 20:38
bun/merita vazut/revazut
Filmul este scos pe dvd original Romania,poate fi avut in colectie,poate fi urmarit oricand,astfel ca,o opinie avizata,poate fi exprimata/explicata cu usurinta.
Un film care ni-l prezinta pe John Wayne,la o varsta inaintata (in jur de 70 de ani),spre sfarsit de cariera,intrun western cu un scenariu interesant,o actiune care nu plictiseste,peisaje deosebite,jocul actoricesc fiind unul consistent.
Un mare actor,care,in jurul acestei varste, a jucat in peste 10 pelicule de referinta,Rio Lobo fiind una dintre acestea.
Un western clasic,in care Wayne joaca in stilul sau cunoscut,robust/autoritar dar si zeflemitor,de vazut oricand cu placere,iar,pentru sceptici,un model de comparatie in raport cu filmele gen western produse in perioade apropiate prezentului - amintesc Jane -Lupta pentru supravietuire/2016- urmariti si veti constata diferenta,minusurile sau plusurile fiind la… citeşte

0 0
Licurici75 pe 02 Ianuarie 2017 13:28
joc slab
Gagici bune, actori de elita darsubiectul si jocul actorilor destul de slab. Inca de pre vremea aceea incepuse sa se promoveze filmele fara subiect cu gagicute ce vroiau sa se afirme
0 0
cosmin742000 pe 06 Ianuarie 2012 00:06
Un western bun avandu-l pe John Wayne in rolul principal...
0 1

Spune-ţi părerea despre Rio Lobo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Rio Lobo
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells