Rendez-vous

(2019)

Întâlnirea

Poster Rendez-vous Poster Rendez-vous

Sinopsis Rendez-vous

Mai mult

Lili și Eduardo se întâlnesc pentru prima oară, după ce se conectează pe o aplicație de întâlniri. Eduardo ajunge târziu, dar are un motiv bun într-un loc ca Mexico City: a fost jefuit și i-au furat telefonul, așa că n-a putut să-i scrie și să-i spună că întârzie. Cu toate că inițial, totul pare în regulă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată când Lili găsește telefonul lui Eduardo în jacheta lui și apoi situația se înrăutățește. Filmul e un thriller…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 23 Iunie 2023 04:05
Merită văzut..!
Este un film bunicel filmat intr-un cadru in alb negru.. Actorii au avut o foarte buna prestație,chiar au reușit sa ma convingă iar povestea e foarte realist realizata..Recomand cu drag.
0 0
blacksea_rider pe 21 Noiembrie 2022 13:04
Lili este entuziasmată și nervoasă de întâlnirea ei cu Eduardo.L-a cunoscut pe o aplicație de servicii de întâlniri online. Noaptea începe dificil la început, Eduardo întârzie o jumătate de oră și nu răspunde la telefon. În sfârșit sosește și întâlnirea continuă. Eduardo este fermecător, atractiv și atent. Seara merge atât de bine încât Lili acceptă să se întoarcă la casa lui Eduardo pentru cină. Însă chiar și cele mai bune întâlniri pot deveni amare și adevăratele intenții ale lui Eduardo ies la iveală.
0 0

Spune-ţi părerea despre Rendez-vous

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells