Redeeming Love

(2022)

Răscumpărată prin iubire

Poster Redeeming Love Postere Redeeming Love

Sinopsis Redeeming Love

Redeeming Love

Bazat pe romanul semnat de Francine Rivers, Redeeming Love este povestea lui Angel, o frumoasă tânără femeie pe care viața a trădat-o. După ce a fost vândută încă de copilă pentru a se prostitua, va mai cunoaște Angel o dragoste care să-i vindece inima?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Mission Pictures International

Distribuitorul international

Universal Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 10 Aprilie 2022 19:05
Absolut fenomenal,este un film care iti limpezește moralul a tot ceea ce credeai ca e imposibil..
Bunătatea nu costa,ea întotdeauna va veni din interior iar acest film o demonstrează clar..Un film absolut magnific si atât de bine realizat,are toate ingredientele unei adaptări de mare clasa..Decorul rustic foarte bine conturat,personajele perfect alese cat si atmosfera sunt cele mai reușite iar coloana sonora este la mare înălțime..Recomand tuturor in special celor care cred ca e imposibil sa faci dintr-o femeie ușoară o gospodina,cu eforturi poți realiza lucruri mari iar acest film demonstrează contrariul indetaliat..
2 0
ciuciubau pe 06 Martie 2022 07:16
Dragoste tămăduitoare
SINOPSIS
O emoţionantă ecranizare după romanul lui Francine Rivers, „Redeeming Love”, despre viaţa zbuciumată a tinerei femei Sarah „Angel”, care a fost vândută pentru prostituție la vârsta de 8 ani, şi care supraviețuiește prin ură faţă de bărbaţi și ură de sine, în California anilor 1850. În copilărie, ea îl aude pe tatăl ei, Alex Stanford, spunând că nu ar fi trebuit să se nască niciodată. Sarah află că tatăl ei este căsătorit, iar mama ei, Mae, este atât amanta lui, cât și victima unei relații abuzive. Sarah își vede mama întristată din în ce mai mult și în cele din urmă murind, respinsă fiind de bărbatul pe care îl iubește. Acum are 18 ani și se numește Angel, şi crede că știe totul despre bărbați și cum să le dea ceea ce își doresc. Într-o noapte, unul dintre clienții ei este chiar tatăl ei, iar ea face… citeşte

1 1
LaviniaLavi97 pe 19 Februarie 2024 02:34
Drăguț filmul, ideea, dar nu am simțit pic de chimie între cei doi. El slăbuț ca actor, ea a jucat bine, din partea ei am simțit mult mai multa emoție și cam atât. În rest un film bun. Merită un 7, pentru peisaje și costume, locație exact ca în ani respectivi un 8. :)
0 0
user-64a018d0dad33 pe 26 Iulie 2023 13:28
Respect pt fiecare in parte dupa intelegerea sa
In opinia mea acest film este o demonstratie clara a ceea ce inseamna iubire autentica/neconditionata,unica reala,cea care vine la pachet cu constientizari profunde,implicare,atentie,intelegere,acceptare si respect!
Iubirea nu se intalneste la orice "colt de strada".
Suntem in stare sa iubim chiar daca asta inseamna sa renuntam la acea persoana?
O intrebare la care nu prea ne gandim pt ca asta inseamna un bilant sincer cu noi insine...

0 0
user-61c368020171d pe 03 Mai 2023 22:27
Ma asteptam la altceva mai bun...este un film siropos gen telenovela spre sfarsit devine mai dramatic , mai interesant.
O fata pe care viata a inrait-o , da peste baiatul cel bun. O tipa cu o copilarie traumatizanta , este salvata din niste circumstante dubioase si care la varsta adulta isi da seama nu stie sa faca mai nimic din treburile casnice specifice unei ferme. Recomand doar celor ce prefera acest gen cinematografic.
Peisajee frumoase salveaza filmul , actrita principala joac destul.de .bine

0 0
Nelio pe 09 Aprilie 2023 22:31
Una din cele mai bune drame pe care le.am văzut
Puternic si vibrant, recomand cu căldură !

0 0
777L pe 02 Decembrie 2022 00:28
O poveste emoționantă despre suferința, dragoste, disperare, regăsire, credință; oricine e demn de iubire și merită o a doua șansa, oricine poate fi iertat și mântuit, dar cu multă, multă răbdare și dragoste!
0 0

Spune-ţi părerea despre Redeeming Love

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells