Priceless

(2016)

Priceless

Poster Priceless Postere Priceless

Sinopsis Priceless

James Stevens (Joel Smallbone), ghinionist și disperat după bani, este de acord să conducă un TIR prin țară. El realizează în scurt timp ca a făcut o greșeală uriașă și din neatenție a devenit părtaș, intrând într-un cerc vicios, la trafic cu ființe vii. Eroul improbabil riscă totul pentru a opri traficul de persoane și pentru a o salva pe Antonia (Bianca A. Santos), femeia de care s-a îndrăgostit și pe sora ei mai mică Maria (Amber Midthunder)…

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zdraveius pe 07 Februarie 2017 01:58
Barbatul care abuzeaza o femeie, este un frustrat complexat, nu barbat asa cum se crede el. Care nu stie si nu poate sa sa se impuna altfel decat prin violenta.
Barbatul care apeleaza la prostituate, la fel, este o jigodie demna de dispret.
Nu cred ca exista pe lumea asta barbat care sa nu stie cam cum e treaba cu prostitutia, cam ce viata au proastele alea, cu, dar mai ales fara voia lor.
Si tu, animal imbecil, care apelezi la serviciile lor, intretii mafia si suferinta.
Departe de a fi barbat, apoi se duce acasa la familie, la sotie. De doua ori iresponsabil, dar mandru si satisfacut ca a fost un animal jegos.
Incapabil sa-si condimenteze viata de cuplu. Vrei aventura? Mergi cu familia ta undeva. Vrei adrenalina? Urca-te intr-un carusel pana faci in izmene de atata adrenalina.
Vrei sa fii liber? Gandeste-te la asta inainte sa-ti faci o familie, cand… citeşte

3 5
serban_ionescu pe 09 Februarie 2017 00:05
O drama de ""valoare"" medie avand ca subiect central prostitutia (sclavia sexuala)
Filmul este ca si subiect o drama profunda cu continut emotional destul de incarcat vis-a-vis de tematica prostitutiei, dar care din punct de vedere strict realizator-scenaristico-artistic nu depaseste o valoare medie, tinand cont de felul in care a fost conceput. Pot spune ca s-au facut in cinematografia mondiala destul de multe alte filme pe aceeasi tema, dar cu o realizare scenaristica sensibil mai inspirata decat acesta, atat in ceea ce priveste o mai buna reliefare a aspectului evidentierii psihologiei personajelor principale implicate, cat si in ceea ce priveste derularea unei actiuni cu mult mai mult suspans si neprevazut, si nu numai in scena finala ca si in acest film si chiar si aceasta prea simplist conceputa si redata. In concluzie o nota intre 5 si 6, cam de 5,5-5,6 si cu mare… citeşte
1 2
xerses pe 02 Martie 2017 16:21
Chiar daca nu este cea mai buna interpretare, mesajul filmului este unul pozitiv....da sperante ca exista si oameni care vor sa ajute....
1 3
laurentzyiu pe 04 Martie 2017 21:41
Suc de film de actiune din concentrat
Se ia o parte de concentrat de film de actiune si se adauga 8-9 parti apa... De preferat plata. Asa poate si bunica sa urmareasca linistita, fara sa ii creasca pulsul. Atentie: poate provoca somnolenta!
0 0
emy_sinaia pe 21 Februarie 2017 22:06
Filmul in sine mi s-a parut slabut dar ideea finala a contat si mesajul in general. Personajul principal slab emotional si mereu nehotarat si debusolat in cautare de ajutor de la cineva.
0 0
stricted pe 21 Februarie 2017 22:52
Un film bun…care iti da speranta…merita vizionat!
0 1

Spune-ţi părerea despre Priceless

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Priceless
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells