Pig

(2021)

Pig

Poster Pig Postere Pig

Sinopsis Pig

Pig

Robin "Rob" Feld este un fost bucătar-șef din Portland care a devenit un căutător de trufe reclusiv și asocial. Locuind singur într-o cabană adânc în pădurile din Oregon, Rob caută trufe cu ajutorul prețiosului său porc. El vinde trufele lui Amir, un furnizor tânăr și fără experiență de ingrediente de lux către restaurantele scumpe din oraș. Filmul urmărește eforturile lui Rob de a-și recupera porcul după ce acesta îi este furat.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Prongs
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

AI-Film

Distribuitorul international

Entract Films

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 20 Iulie 2021 21:41
Din pacate, pentru mine a fost asa o pierdere de timp....inteleg mesajul filmului, dar parca prea lent totul...
3 4
hitman78 pe 26 Iulie 2021 12:37
Filmul nu mi s-a parut rau oricum e cu mult peste ce a scos Nicholas Cage in ultimii ani,de asemenea prestatia lui este foarte buna.
2 2
Prongs pe 14 August 2021 23:49
Pacat
Ideea e interesanta. Pacat ca a fost dezvoltata atat de superficial. Se poate aprecia (sau nu) stilul simplist in care au fost conturate actiunea si personajele, dar e prea putin, lasa o senzatie de lipsa, iar finalul - abrupt si dezamagitor, pare mai degraba o tranzitie, nu un deznodamant.
1 0
ddonpandy pe 8 octombrie 2021 02:13
se pare ca ti.a placut .... eu dupa 15 min vorbeam singur cum dreaq am rezistat 15 min ....ma intreb ce ti.a placut tie la panarama asta de film
Horatiucrisan pe 10 Martie 2022 13:03
Un film subtire cu un Cage care de data asta nu bate sau impusca tot ce misca, e inte-o calatorie in cautarea porcului furat.
0 0
Dragos.87 pe 08 Februarie 2022 23:03
Este un film ok,filmul ilustrează un personaj pentru care lumea lui de odinioară însemna ceva iar acum sa năruit totul fara a mai avea puterea de a reveni la normal.. la prima vedere pare plictisitor deși pentru mine nu a fost asa..Scenariul nu este rău dar nu e exploatat la adevăratul lui nivel,producătorii nu au arătat cam ce trebuia..O vizionare nu strica..
0 0
mihaelatb pe 08 Februarie 2022 01:35
oare ce poti face cand ti s-a daramat o lume?
Te duci inapoi in Ocean.
Frimul este destul de schematic, iar scenariul lasa multe lucruri in suspans.
Vina pe care o simte Rob fata de moartea sotiei sale careia i-a dedicat prea putin timp.
Neputinta, ura si dorinta de razbunare lui Darius fata de Rob vis a vis de Laurie.
Nepasarea lui Darius fata de sotia sa si sentimentul de dragoste pe care-l simte prin cina pe care le-o prepara Rob. Caci talentul si implicit invidia celorlalti, era data de faptul ca Rob transmitea sentimentele sale prin mancarea pe care o gatea. A se vedea marturisirea acestuia: Imi amintec toate meniurile gatite si fetele tuturor acelora pentru care am gatit. Rob personaliza meniul in functie de cei care luau masa in restaurantul lui.
Cu un scenariu mai inchegat, filmul ar fi fost foarte bun.
Jocul lui Nicolas Cage este… citeşte

0 0
Andrey703 pe 20 Ianuarie 2022 00:02
ar fi trebuit sa imi pese de aventura unui nic cage aurolac in căutarea porcului sau iubit, alături de tipul epileptic din hereditary care ii da o mana de ajutor? ca nu am avut nicio emoție.
bine, m-am prins de mesaj - pierderea unei persoane iubite și trecerea peste acest eveniment nefast. și normal ca nu sunt imbecil ca sa stramb din nas când tot cage nu bate pe toată lumea care ii iese in cale pana ajunge la aurul lui ca in john wick, ba chiar mi-a plăcut și m-a surprins că filmul nu s-a dus in direcția aia. dar in afara de asta si de imagine, Pig chiar nu m-a atras.

0 1
lavara_laiarna pe 11 August 2021 20:34
Două meniuri culinare mai scumpe decât tot filmul. .în sine.
0 1
ddonpandy pe 08 Octombrie 2021 02:11
gunoi
am dat sa.ma uit datorita lui n. cage..... am spus sa.i mai dau o sansa poate si.a revenit dar surpriza dupa 15 min vorbeam singur , cum dreaq frate sa acepti sa joci in asa filme ..... i.as recomanda mai bine sa joace in filme porno ca sa nu ne mai pierdem timpu
0 2
ornitoring pe 13 Septembrie 2021 02:04
Niște dialoguri de îți ieșeau peri albi în cap, am zis sa nu l incerc, am văzut niște comentări pro și contra și am zis sa i dau o șansă. . Mare greșeală am facut, timp pierdut, am tot zis ca și revine după 30 de minute dar tot contiunnad asa.. O prostie de film s a vrut probabil un jhon wick. ????
0 2
eduard_stratan pe 19 Iulie 2021 23:07
Quel porcherison!
In cautarea porcului pierdut! ( Ce bine ar fi fost daca in Bucuresti in loc de caini am fi avut porci vagabonzi ). !
0 3

Spune-ţi părerea despre Pig

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Pig
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells