Peacock

(2010)

Doi

Poster Peacock Poster Peacock

Sinopsis Peacock

Mai mult
Peacock

John și Emma Skillpa locuiesc dintodeauna în orășelul Peacock din Nebraska. John, un funcționar obișnuit, este cunoscut de toată lumea. Însă, de Emma nu auzise nimeni niciodată până când un tren deraiază în spatele curții lui John. Atunci, toată lumea din liniștitul orășel este pe punctul de a afla cel mai obscur secret al lui John: dubla personalitate. Pentru ca secretul acestuia să nu fie aflat, John este nevoit să îi facă pe toți să creadă că Emma este soția sa. Dar,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

AKA

  • Le secret de Peacock

Produs de

Cornfield Productions

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Audio Visual Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
babydulcicutza pe 07 Iulie 2010 13:38
Frumos
Peacock e un film frumos,care merita vazut. Cel putin eu il recomand. Cum s-a scris si in descriere : "Un film intens şi provocator, Peacock este o incursiune pătrunzătoare în mintea umană".
6 0
mitologicul pe 15 Aprilie 2010 18:22
cutremurator
Ei, in sfarsit vine ceva bun si din SUA, acum in 2010!
Cu toate ca unii sustin mai in gluma mai in serios ca "nebunii sunt cei mai fericiti", bolile psihice reprezinta suferinta suprema a unei fiinte. Nu te doare nimic, totul se petrece doar in lumea ta, construita numai de tine. Te scoli dimineata, iti pui rochia de casa, te aranjezi frumos in oglinda, apoi cobori in bucatarie, pregatesti micul dejun, faci curatenie, esti fericita si te cheama Emma... Te urci in dormitor iti dai jos rochia, iti scoti peruca, pantofii ii asezi frumos langa pat, din dulap iti scoti costumul, aranjat la cravata cobori vesel scarile, mananci micul dejun, observi curatenia, pleci la servici pe bicicleta, esti fericit si te cheama John... O secunda! Ce a fost asta? Parca nu-ti vine sa crezi, dar asa incepe filmul.
Si toate acestea sunt bune si frumoase pana cand deraiaza un tren, iar un vagon… citeşte

6 3
Elena1204 pe 14 Iulie 2011 17:29
lupta unui EU cu celalalt EU!
Un film cu adevarat neobisnuit ,poate nu il poti intelege de prima data,dar cred ca ar trebui revazut pentru a-l intelege cu advarat. John suferea cu adevarat si tocmai din acest motiv joaca un dublu rol. O boala psihica la care intr-adevar nu te doare nimic ,totul se petrece in lumea ta ,in mintea ta in care nimeni nu are acces si nimeni nu te poate intelege. . .apreciez ideea filmului
3 0
isabela_isa pe 19 Iunie 2015 00:44
Sicera sa fiu mie mi-a placut foarte mult acest film. Cillian Murphy isi interpreteaza remarcabil rolul si povestea este cu adevarat impresionanta. Recunosc ca ma asteptam ca filmul sa fie bun avand in vedere ca povestea oferea o tema interesanta, dar finalul a fost intr-adevar surprinzator. Consider ca merita a fi vizionat.
2 0
edinaa pe 29 Ianuarie 2013 07:01
O adevarata incursiune in mintea umana. O lupta cu sinele. O adevarata calatorie a descoperirii sinelui, o lupta intre sine si sine care s-a finalizat cu realizarea adevaratei naturi a sinelui. Merita vazut. Il recomand.
2 0
Radu1711 pe 16 Iunie 2010 00:23
radu1711
nu prea am inteles ce se petrece prin film, un actor joaca doua roluri de mama si fiu si cam atat
1 6
liviuneagu pe 1 iunie 2013 01:59
Întreabă un Psiholog - şi vei înțelege! (până nu e prea târziu). Sau ... SUNĂ UN PRIETEN!!!
Sorin87 pe 30 Septembrie 2019 23:18
Din trailer nu prezenta interes dar dupa ce l-am vazut am avut alta impresie mi-a placut mult
0 0
carmen_angelus_romila pe 03 Noiembrie 2018 10:35
Un thriller american bun, ce surprinde in mod neobisnuit, drama unui barbat, cu o copilarie dominata de mama sa, in mintea caruia salasuieste o a doua persoana, feminina, total opusa ca spirit si manifestari, intr-o lupta continua cu existenta crunta a realitatii.
0 0
pisicuta1 pe 18 Iunie 2017 00:51
da un film tare bun ,interesant,merita vazut!
o personalitate dubla

0 0
liviuneagu pe 01 Iunie 2013 01:56
Doi în unul
Un film remarcabil: Fazele se succed cu blândețe, dar niciodată nu poți afla adevărata "traiectorie" a gândurilor induse... Adevărul este că mă așteptam la cu totul alt final... Dar, aceasta a fost alegerea scenaristului!
0 0
Madyss pe 07 Decembrie 2011 05:23
Interesant
Un film interesant,cu o tema deosebita...nota mea este 7!
0 1

Spune-ţi părerea despre Peacock

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Peacock
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells