Oechul

(2005)

Oechul

Poster Oechul Postere Oechul

Sinopsis Oechul

Un tanar barbat si o frumoasa femeie se intalnesc la un spital unde partenerul fiecaruia primeste ingrijiri in urma unui accident de masina. Afland ca ranitii aveau o aventura, cei dintai incep la randul lor o relatie romantica...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

AKA

  • April Snow

Produs de

Blue Storm Production

Distribuitorul international

Encore Films

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Haruka pe 06 Aprilie 2010 14:49
Frumos film, este vorba despre datorie si cum onoram aceasta obligatie morala.
3 0
vedeta85 pe 04 August 2010 05:16
este un film minunat..te lasa fara cuvinte..cu putine replici, dar interpretarea actorilor si tacerea lor spun multe.un film trist pana la lacrimi, un film cum numai coreeni ar putea face.felicitari lui bae yong-joon ptr acest rol.
2 0
spriamarierose18 pe 18 Aprilie 2011 01:51
Si iar s-a plecat de la o ideie dintr-un film american...dar a iesit iar ceva remarcabil si jucat pe masura. De remarcat felul diferit in care reactioneaza coreenii la situatii de viata, ca cea din film, situatie, in care mi-aduc aminte de istericalele furibunde ale lui Harrison Ford, ranit in orgoliu de sotia care l-a tradat cu alt barbat, pe care n-o poate ierta nici moarta. In filmul coreean, sentimentele de frustrare, gelozie, sunt traite in taceri care asteapta raspunsuri, care nici macar nu mai au importanta. Ma intreb daca NU NINGEA in aprilie...ar fi existat iertare ? DACA NU NINGEA, ar fi ramas totusi alaturi de sotie, din datorie ?...DAR, a nins !
0 2

Spune-ţi părerea despre Oechul

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells