Nyukhach

(2013) - Serial TV

The Sniffer

Poster Nyukhach Postere Nyukhach

Sinopsis Nyukhach

Serialul ucrainean premiat internaţional spune povestea celui cunoscut sub numele de "The Sniffer",  un bărbat cu un simţ al mirosului neobişnuit de sensibil care îi permite să investigheze crime prin detectarea şi distingerea urmelor de diferite substanţe. El lucrează alături de prietenul său din copilărie, Viktor Lebedev, un ofiţer în cadrul Biroului Special de Investigaţii.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2

Caseta tehnică

Țara

Ucraina

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
hacman_mihaela pe 31 Martie 2022 23:05
un film care nu trebuie ratat
Am vazut astazi 31.03.2022, pe Prima TV Sniffer (Nyukhach). Nustiu ce episod a fost difuzat. Am vazut de fapt (ca si cum ar fi fost un singur episod) episoadele: #1.2 ; #1.3 si #1.4. Asta ghidandu-ma cu ajutorul https://www.imdb.com/title/tt3326054/episodes?season=1. Cei de la Prima TV au anuntat ca vor difuza cate doua episoade ?! Oricum actiunea este interesanta. Dar parca nu ar fi rau sa scrie si genericul filmului cu litere din alfabetul latin. Ca nu a invatat toata lumea la scoala alfabetul chirilic ...Sa vedem daca serialul Doctorul cel bun va fi reluat in alta zi decat joia ca altfel nu stiu cum voi putea urmari in acelasi timp ambele seriale!
1 0
hacman_mihaela pe 7 aprilie 2022 21:47
Foarte interesant serialul subiecte deosebite, merita redifuzat!
user-59cfc5e0991ba pe 19 Mai 2022 19:16
Ca și la Eurovision "capodopera" :)))
Slavă Ucraina!!

1 1
blackmore pe 02 Septembrie 2018 13:54
As pune aceasta serie alaturi de La casa de Papel , Metod si Cis a Vis ca cele mai bune productii realizate vreodata.Americanii sunt foarte departe de a realiza asa ceva.ei facand cu eceptia unor sitcomuri numai filme si seriale plictisitoare, previzibille, prost jucate , prost regizate cu scenarii facute parca de prescolari.Actorul principal seamana cu Hugh Laurie.Din fericire asemanarea se reduce doar la fizic.Personajul de aici e cinic fara a se strofoca , are un umor subtil, nu glume de gradinita si este un actor foarte bun spre deosebire de forma inferioara de viata Hugh Laurie.Seria aceasta are suspace, poveste , umor subtil , dramatism.
1 4
silvia.n pe 25 martie 2022 05:26
intr-adevar, un serial la care nu simti ca ai pierdut timpul vizionindu-l.E al doilea serial interesant dat pe Prima tv, (celalalt fiind Ana Karenina cu Maxim Matveev in rolul lui Vronski).Bine ar fi ca acest canal tv sa reprogrameze aceste seriale de exceptie la ore de audienta, nu la 2 a.m.!Se intimpla ca la ora 20, cind episoadele sunt date pentru prima data, sa existe concurenta si pe alte canale tv.Este o ora de maxima audienta si poate e greu sa te decizi la ce sa renunti!
user-5e3e92f1c0e2d pe 01 August 2023 23:10
cosmin 742000 alias blackmore da-i drumu de aici bha limbist prost..o fut pe mata in pizda sa-ti fac un frate ..mai destept ..fute-te-ar lumea in gura de bou prost..marsh la cacat animalule..ma pish peste neamu tau..comentariile tale maro..muistule
0 0

Spune-ţi părerea despre Nyukhach

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi actiune
jinglebells