Not Today

(2013)

Not Today

Poster Not Today Poster Not Today

Sinopsis Not Today

Mai mult

Caden Welles are lumea la picioare. Cu resursele tatalui sau bogat, el traieste o viata de vis la 20 de ani. Dar ce se intampla cand visul se transforma in cosmar in cealalta parte a lumii?

Calatorind cu prietenii sai la Hyderabad in India doar ca sa isi satisfaca un moft, asteptarile sale in legatura cu o petrecere incredibila ii sunt distruse. Dar nu atat de rau precum constiinta sa cand refuza sa ajute un om care murea de foame si fetita lui.

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Darksem
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
panteruta69 pe 28 Septembrie 2013 18:49
O lectie de viata...
Cred ca acest film a fost foarte bine regizat. Actiunea a fost destul de buna, mai ales pentru un film crestin. Firul narativ a fost deosebit, trist, dar deosebit. Este incredibil ce se intampla cu aceste fetite din intreaga lume. Acest film aprinde cu siguranta o lumina in locuri extrem de intunecate in care nimanui nu-i place sa priveasca. Traficului de fiinte umane este peste tot, chiar si in America. Unii dintre oamenii cu care am vorbit despre film inainte de a fi lansat, mi-au spus ca nu ar dori sa vizioneze un film despre traficului de fiinte umane. Nu este un subiect care sa le placa, sau despre care sa-si doreasca sa vorbeasca. Ei bine, eu nu cunosc pe nimeni caruia sa-i placa, sau care sa se bucure cand vorbeste despre asta, dar nu putem inchide ochii in fata unei astfel de probleme. Recomand acest film oricui este suficient de matur pentru a-l urmari.
2 0
crinageo pe 05 Septembrie 2013 02:52
un film dur! un film care te invata sa fii mai bun, mai putin egoist! care iti arata sa vezi ce ai tu si ce le lipseste altora:libertatea!
2 0
Alejandro89 pe 10 Februarie 2014 22:04
Foarte slab
Un film probabil sponsorizat de biserica, in care cuvintele Dumnezeu si Isus apar aproape in fiecare propozitie. Scenariu ar fi avut insa potential, dar jocul actoricesc e jalnic iar dialogul parca nu are alt scop decat sa-ti bage religia pe gat.
1 0
emy_sinaia pe 14 Septembrie 2013 23:14
Documentar
Un film documentar despre sclavia copiilor din lumea a treia.
1 1
Andrei843 pe 23 Aprilie 2014 21:17
O drama impresionanta despre sclavia si prostitutia din India. E ingrozitor cate lucruri urate poate ascunde omenirea.
0 0
xerses pe 16 Martie 2014 18:18
Interesant film, despre o realitate socanta care acopera un numar mare de copii.
0 0

Spune-ţi părerea despre Not Today

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Not Today
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells