Navalny

(2022)

Navalny

Poster Navalny Poster Navalny

Sinopsis Navalny

Navalny

Povestea omului care a supraviețuit unei tentative de asasinat prin otrăvire cu un agent neurotoxic letal în august 2020. În timpul recuperării sale, el face descoperiri șocante despre atentatul asupra vieții sale și decide să se întoarcă acasă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7
Vezi pe Hbo Max
Un premiu Oscar, o nominalizare BAFTA, un premiu şi o nominalizare Sundance
Vezi toate premiile
Alexei Navalny Alexei Navalny el însuși Yulia Navalnaya Yulia Navalnaya ea însăși Dasha Navalnaya Dasha Navalnaya ea însăși
Zakhar Navalny Zakhar Navalny el însuși Maria Pevchikh Maria Pevchikh ea însăși Vladimir Putin Vladimir Putin el însuși (arhivă)
Angela Merkel Angela Merkel ea însăși (arhivă) Clarissa Ward Clarissa Ward ea însăși Georgy Alburov Georgy Alburov el însuși
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

CNN Films, HBO Max

Distribuitorul international

Fathom Events

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 12 Februarie 2023 19:18
Un barbat curajos, destept.Cum sa nu se simta Putin complexat cand Navalnîi are cam 1,90 m si e tanar si frumos?
Documetarul e foarte bun si e pe lista scurta pentru Oscar, dar poti sa stii?

2 3
jokeru28 pe 13 Aprilie 2023 00:19
Admir curajul lui. Știe ca cineva trebuie sa se sacrifice pentru viitorul Rusiei. Toate au un sfârșit, din păcate cu un anumit preț. Nici Navalny nu se aștepta la un război ca cel din Ucraina. Eu ma mir ca nimeni din cei care nu îl simpatizează pe Putin nu se sacrifica ca să îl asasineze.

Documentarul e bine realizat. De asta a și câștigat Oscarul.

1 1
vali_vijelie pe 18 Februarie 2024 15:12
Când esti prins că negociezi cu MI6 să primești 20 milioane lire anual pentru destabilizarea oricărei țări deznodamantul nu poate fi decât unul...felicitări serviciilor secrete ruse.
Daca in locul Rusiei s-ar fi aflat orice țară "avansată"?

1 2
RusOvidiu pe 23 februarie 2024 13:06
Un oarecare exemplu ar putea fi Julian Assange desi el a primit in functia de ziarist niste informatii secrete de la un cetatean american, el nici macar nu este cetatean american si uite prin cate trece America sa-l aduca in tara si sa-l pedepseasca, sa-l faca exemplu pentru altii care se gandesc sa scurga informatii secrete.
Alina1994R pe 09 Mai 2023 23:02
Propagandă
Un film făcut la comandă, propagandă anti regim. După mine Navalny e un fel de Iliescu mai tânăr, gata să vândă țara în numele democrației. Un documentar ar fi trebuit să prezinte opinia și dovezile autorităților ruse, nu să spună doar că acuzațiile au fost inventate.
1 3
RusOvidiu pe 23 februarie 2024 13:00
Foarte corect. Omul a fost sponsorizat de serviciile secrete britanice si colac peste pupaza mai era si sponsorizat de departamentul de stat american prin ong-uri. O marioneta a americanilor si un tradator pentru Rusia. Merita sa moara pentru asta? E discutabil asa zice eu. cel mai probabil a murit de boala. Omul parca avea si diabet. I-o fi ignorat autoritatile ruse probleme medicale la fel cum au facut si ucraineni cu Gonzalo Lira.
Rasimico2 pe 28 August 2022 00:19
Un documentar foarte bine realizat. Profesionist. Nota 8.
0 1

Spune-ţi părerea despre Navalny

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells