Mute

(2018)

Mute

Poster Mute Postere Mute

Sinopsis Mute

Mute

Încercând să afle ce s-a întâmplat cu iubita lui dispărută, un barman mut, dar foarte determinat (Alexander Skarsgård), îşi pune în cap marii gangsteri ai oraşului în care trăieşte.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5
Vezi pe Netflix
Alexander Skarsgård Alexander Skarsgård Leo Beiler Paul Rudd Paul Rudd Cactus Bill Justin Theroux Justin Theroux Duck Teddington
Seyneb Saleh Seyneb Saleh Naadirah Sam Rockwell Sam Rockwell Sam Bell Robert Sheehan Robert Sheehan Luba
Noel Clarke Noel Clarke Stuart Kirsten Block Kirsten Block cancelar german Caroline Peters Caroline Peters Leo's Mother
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Bez slowa

Produs de

Liberty Films UK

Distribuitorul international

Netflix

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
spartacus pe 01 Mai 2018 10:30
In mod clar este unul dintre acele putine filme subapreciate! Foarte bine realizat, in care eroul principal nu are aproape niciun dialog, dar care compensează prin atmosferă (iti aduce automat aminte de "Blade Runner"), scenariu si actori. Un film excelent, cu un final super!
2 1
mirceathekid pe 08 Martie 2018 22:05
Un film profund o drama adanca mi-a lasat impresia de Punisher
2 1
woodstar pe 24 Februarie 2018 16:32
Mute - mai mult stil decat substanta
Duncan Jones, odata un regizor foarte promitator, aducand pe marile ecrane filme precum Moon sau Source Code, urmate desigur de dezamagitorul Warcraft, iar mai nou, Mute, noul sau film Sci-Fi e o combinatie intre Blade Runner si Inherent Vice, dar nu se apropie de calitatea celor mentionate.

Actiunea se petrece in Berlin, peste 40 de ani de acum, iar Leo (Alexander Skarsgard, extrem de slab) este in cautarea iubitei sale disparute, Naadirah, iar totul devine o poveste misterioasa. Aduce foarte mult a Inherent Vice, doar cand vine vorba de partile proaste, de exemplu: foarte incoerent, monoton, lungit. Macar pelicula lui P.T Anderson a avut performante de calitate si un scenariu foarte bine scris.

Desigur, cei ce au vazut Blade Runner o sa gaseasca acest film ca o copie foarte proasta. Filmul incearca sa dezbata teme precum relatiile in viitor, societatea plina… citeşte

2 6
xerses pe 05 Martie 2018 17:14
Si pe mine m-a surprins in modul cel mai placut acest film....Interpretarea lui Alexander Skarsgard este foarte buna, mai ale ca a trebuit sa comunice doar nonverbal tot filmul.
1 1
Ultimul_Mohican pe 24 Februarie 2018 23:17
Neasteptat de bun
Am fost atras de faptul ca e un thriller in care actiunea se petrece intr-un viitor futuristic, cyberpunk dar sincer nu aveam asteptari mari de la el. Tensiunea si misterul sunt destul de bine dozate iar finalul mi s-a parut unul foarte bun. Merita vazut!
1 2
catze999 pe 14 Martie 2023 20:28
Foarte bun filmul. Un exemplu de film in care nota nu este deloc relevanta
0 0

Spune-ţi părerea despre Mute

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Mute
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells